Ми у Facebook
02.12.2018, 20:46

В рамках проекту Світового банку на Рівненщині відремонтують ще 37 амбулаторій

Один з найбільших сегментів проекту Світового банку, що наразі реалізовується на Рівненщини набирає обертів. Нещодавно ми вже повідомляли про оголошення тендеру на проведення реконструкції 33 амбулаторій південних та центральних районів нашої області. А вже сьогодні були оголошені два тендери на реконструкцію ще 37 амбулаторій.
За словами керівника групи консультаційної підтримки проекту на Рівненщині Сергія Рибачка, в цілому передбачається реконструкція 89 амбулаторій Рівненщини. По 33 з них наразі триває прийом тендерних пропозицій. Розкриття пропозицій планується 13 грудня цього року. По 7 амбулаторіях розкриття вже відбулося і наразі готуються відповідні договори. Ще на 12 амбулаторіях тривають роботи. А сьогодні оголосили про початок прийому пропозицій по решті, 37, амбулаторій нашої області.

Картинка клікабельна
Картинка клікабельна


- Сьогодні ми оголосили про початок тендерних процедур останніх 37 амбулаторій проекту. До цього переліку потрапили амбулаторії Рокитнівського (9 об‘єктів), Дубровицького (7 об‘єктів), Сарненського (5 об‘єктів), Костопільського (6 об‘єктів) та Березнівського (10 об‘єктів) районів. Таким чином в нас наразі в роботі перебувають усі 89 амбулаторій нашого проекту, - розповів Сергій Рибачок.

Керівник групи впровадження проекту Світового банку сподівається на активну участь в торгах будівельних компаній не лише з Рівненщини, але й з усієї України. Тож пропозиції від учасників торгів приймаються в Департаменті з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації до 11 години 22 січня 2019 року.

Більш детально про участь в торгах можна ознайомитися за посиланнями:

http://wb.moz.gov.ua/struktura-proektu/komponent-1_-regionalni-subproekty/rivnenska-oblast/novyny-ta-podii.html?action=view&id=1388&fbclid=IwAR3k9fnVbi44CHHm58d8k9qrSGKmK7urpiCfY-ixoS8CxWhZu6LZVIg4tZs

та

http://wb.moz.gov.ua/struktura-proektu/komponent-1_-regionalni-subproekty/rivnenska-oblast/novyny-ta-podii.html?action=view&id=1387&fbclid=IwAR2OOMz6k63nPG5JSfVgZ-ILBxMgn-iqZBoXk-zCO8dpEnbZVeDW5K54a-o

Завжди відкриті до співпраці,
Група консультаційної підтримки субпроекту Світового Банку в Рівненській області

Будь-які запитання щодо втілення проекту Світового банку на Рівненщині можна висилати на електронну адресу: wb.rivne.media@gmail.com, або на адресу:rivnegus@gmail.com.






На правах реклами