Ми у Facebook
03.12.2018, 16:40

Володимир Гройсман заявив, що росіяни поводяться непередбачувано

фото з kmu.gov.ua.

Таку заяву зробив урядовець німецькому виданню.
Російська Федерація – країна-агресор, яка веде себе зухвало і непередбачувано. Але Україна захищатиме свій суверенітет від будь-яких проявів агресії. Про це в інтерв’ю німецькому виданню «Die Welt» сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Проти українських моряків застосували шість видів насильства

Відповідаючи на питання журналістів щодо ситуації в Азовському морі і щодо подальшого розвитку подій, Глава Уряду, зокрема, відзначив: «Росія є агресором і окупантом. Вона робитиме все, аби окупувати Азовське море і весь регіон. Це порушує усі можливі норми міжнародного права. Ми будемо захищати наш суверенітет».

Кораблі РФ обстріляли український катер. Є поранені, - ВМС ЗС України

Глава Уряду зазначив, що зараз потрібно не просто спостерігати за ситуацією в Україні, а діяти - спільно і жорстко. «Допоки агресор не заплатить високу ціну за свої дії, проблеми, які він чинить, будуть панувати. - сказав Володимир Гройсман. - Не треба ілюзій. Санкційний режим потрібно підсилити. Потрібні дзеркальні міри. Якщо Росія блокує кораблі в (Керченській) протоці, потрібно блокувати і російські кораблі в інших водах. Росія не має права порушувати закони і не нести за це покарання».

Про це повідомляє Урядовий портал, kmu.gov.ua.





На правах реклами