Ми у Facebook
04.12.2018, 10:00

"Світ Покрівлі" - Європейські стандарти вже в Рівному

Думай головою, що буде над головою або хто допоможе рівнянам створити енергозберігаючий будинок мрії.
В той час, коли ми постійно чуємо з блакитних екранів про те, що ціни на енергоносії зростають і реально розуміємо, що щороку це буде відбуватися знову і знову, приходить розуміння того, що потрібно ще більш уважно підходити до процесу будівництва своїх осель. Варто довіряти тільки професіоналам своєї справи, продумувати все до дрібниць, робити найдетальніші заміри та використовувати в процесі будівництва тільки найякісніші матеріали. І на щастя для рівнян, відтепер і в Рівному є офіс компанії «Світ покрівлі», яка вже понад десять років займається реалізацією матеріалів, які можуть знадобитися при будівництві будинку будь-якого типу. Тут вам запропонують не тільки покрівельні, а й фасадні матеріали найвищої якості. А також вигідну цінову політику, заміри та підрахунок необхідних матеріалів, індивідуальний підхід до кожного клієнта, швидку доставку товарів та їх гарантійне обслуговування.



Правильний підхід до процесу будівництва житла дозволяє скоротити витрати на енергоносії як мінімум на 50%, а в деяких випадках цей відсоток може дорівнювати навіть 70. В умовах зростаючих цін на енергоносії, використання якісних покрівельних, фасадних матеріалів, та супутніх аксесуарів, допоміжних будівельних матеріалів, металопластикових вікон - одне з найпростіших рішень для збереження тепла в будинках взимку і захисту від перегріву влітку.

Якщо ви тільки плануєте чи вже будуєте енергозберігаючий будинок своєї мрії вам потрібно звернутися до компанії «Світ покрівлі». Адже саме тут вам допоможуть підібрати якісні будівельні матеріали від відомих європейських виробників за вигідними цінами. Фірма не є посередником-перекупником, тому наявність підробок неможлива. А висока якість всієї продукції, яку ви придбаєте, гарантована.

Для прикладу, у компанії «Світ покрівлі» ви можете придбати насправді унікальну натуральну черепицю Braas Monier. Ви запитаєте в чому ж її унікальність?! У виробництві цієї черепиці використовується тільки глина, яка визнана найбільш чистою серед усіх світових родовищ і видобувається у Німеччині. Натуральна черепиця Braas Monier вражає своєю красою, що надає кожній будівлі свій власний неповторний характер. А її стійкість до вологи, морозу та ультрафіолетового випромінювання дає можливість використовувати цей матеріал для покрівлі будинків, які знаходяться у різних погодних умовах. Довговічність такого матеріалу, як натуральна черепиця перевірена роками. З часом вона не змінює колір, не деформується та не псується. Це забезпечує максимально довгий термін експлуатації матеріалу. А враховуючи той факт, що будинок втрачає 33% тепла саме через дах, то обираючи натуральну черепицю Braas Monier з ізоляцією у «Світ покрівлі», ви маєте можливість зберегти тепло та створити естетику вашої оселі.



Окрім натуральної черепиці у «Світ покрівлі» ви можете придбати й інші типи покрівельних матеріалів: бітумну, композитну черепицю, фальцеву покрівлю та інші. Компанія також пропонує широкий вибір фасадних матеріалів, металопластикові вікна та сонячні батареї.





Асортимент компанії «Світ покрівлі» ви можете побачити на виставковому майданчику, який є найбільшим в Рівненській області. Тут можна побачити наживо матеріал, який ви плануєте придбати і реально оцінити зовнішній вигляд та якість продукції. Впевнені, що це допоможе успішно підібрати все необхідне для будівництва чи ремонту свого будинку. А кваліфіковані працівники-консультанти нададуть фахову допомогу при виборі матеріалів для покрівлі або фасаду, а також допоможуть підібрати усі необхідні аксесуари для будинку та проконсультують щодо правильної роботи з тим чи іншим матеріалом.

Також у «Світ покрівлі» вам запропонують просто унікальну послугу - перед виконанням монтажних робіт фахівці компанії виїжджають на об'єкт замовника і БЕЗКОШТОВНО проводять всі необхідні виміри, після чого розраховують точну вартість будматеріалів.

Після безкоштовного розрахунку ви вже знатимете кількість матеріалів, які вам потрібні і чекатимете ваше замовлення за вказаною адресою. Не хвилюйтеся, вам не потрібно буде чекати декілька місяців, поки товар доставлять до вас, бо доставка товару здійснюється безпосередньо від виробника.

Тому на шляху до будівництва власної оселі, довіряйте професіоналам, компанії з десятирічним досвідом «Світ покрівлі». Адже європейська якість, вигідна ціна, додаткові послуги та швидка доставка – це те, що задовольнить побажання найвибагливішого клієнта. Будуйте будинок мрії разом з «Світ покрівлі»!

ЯК НАС ЗНАЙТИ
• м. Рівне, вул. Кленова, 16 (Млинівська, р-н авторинку)



068-296-10-91
Сайт: https://svitpokrivli.ua/
Лендінг: http://www.switpokrivli.com.ua/
Prom: https://svitpokrivli.kiev.ua/
Ibud: https://svit-pokrivli.ibud.ua/ua
OLX: https://svitpokrivli.olx.ua/uk/
Facebook: https://www.facebook.com/svitpokrivIi/
Instagram: https://www.instagram.com/switpokriwli/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUr-dzLvlNrgXL-afydfL1A/featured?view_as=subscriber

• Графік роботи офісу ✫ Світ Покрівлі ✫
Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
Cубота: вихідний
Неділя: вихідний
Прийом дзвінків: з 9:00 до 18:00






На правах реклами