Ми у Facebook
08.12.2018, 08:20

З’явилася нова послуга для оформлення біометричних документів

Фото з rv.gov.ua.

На офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» зручно записатися до електронної черги на визначений час, щоб оформити біометричні документи
З 11 грудня цього року, під час реєстрації в електронній черзі за допомогою онлайн-сервісу також можна попередньо заповнити окремі поля для подальшого формування заяви-анкети для внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, щоб отримати адміністративні послуги у міграційній службі.

Заповнивши окремі поля для формування заяви-анкети на пристрої, що використовується фізичною особою для доступу до онлайн-сервісу (ПК або смартфон), автоматично сформується двовимірний штрих-код (QR-код).

зображення з rv.gov.ua.
зображення з rv.gov.ua.


За наявної технічної можливості, фізична особа може роздрукувати його в паперовій формі та подати до підрозділу міграційної служби, де зареєстрована отримувати послугу для оформлення біометричних документів.

Що необхідно знати про закордонний паспорт


Така послуга допоможе зекономити час громадян, затрачений для оформлення біометричних документів.

Можна використовувати сервіс стосовно попереднього заповнення заяви-анкети за власним бажанням. Тобто, надавати QR-код для отримання послуг у підрозділах ДМС – необов`язково.

УДМС України в Рівненській області.

Нагадаємо, біометричний паспорт необхідно оформлювати плануючи поїзду до Європи. Якщо у небіометричному документі наявна віза для відвідування країн Шенгенської угоди – потреби оформлювати біометричний паспорт немає.

У Дубні запрацювала електронна черга на оформлення закордонного паспорта

Школярі, яким виповнилося 14 років, мають своєчасно звернутися для оформлення ID-картки – МОН просить освітян на місцях якомога ширше інформувати про це батьків та учнів, а Державна міграційна служба доручила своїм територіальним органам сприяти школярам в оформленні документів.





На правах реклами