Ми у Facebook
31.12.2018, 12:40

Що одягнути в Новорічну ніч

До Нового року залишилося ще зовсім трошки, і вже пора задуматися, в чому його зустрічати.
Український fashion-експерт і дизайнер Анастасія Іванова дала кілька порад модницям про створення новорічного образу, – повідомляє Clutch.

Перш за все, при виборі вбрання на вечірку з нагоди Нового року 2019 слід звернути увагу на те, що він повинен бути новим і купленим спеціально для цієї події. Не варто надягати улюблене плаття 5-річної давності, образ повинен говорити про твою впевненість у собі та успішність.

“Важливо правильно підібрати колір вашого вбрання, адже саме він у такому разі приваблює до нас удачу і позитивно впливає на те, що відбувається у нашому житті”, — підкреслила Анастасія Іванова.



Для новорічної вечірки краще за все підійдуть вбрання не тільки в жовтих відтінках, а також в кольорах зими. Сукня з білої тканини буде виглядати дорого і розкішно, дозволивши вам виділитися на тлі інших. Білий буде випромінювати ніжність, легкість і наснагу. Такий наряд дозволить тобі відчувати себе відмінно не тільки в новорічну ніч, але і протягом усього року.



Відмінним варіантом для вечірки в честь Нового року 2019 стане вбрання в червоному кольорі. Ти будеш виглядати зухвало і сексуально, а яскравість образу надихне тебе на сміливі вчинки в цьому році. Червоний — це колір пристрасті, таємничості і містики.

Ще одним важливим фактом, на який потрібно звернути увагу при виборі вбрання для новорічної вечірки, — практичність. Тобі повинно бути зручно і сидіти за святковим столом, і танцювати. Знайти плаття, яке підкреслить всі достоїнства фігури, але не буде сковувати тебе в рухах.





На правах реклами