Ми у Facebook
09.12.2018, 08:42

У Рівному можна буде почути твори класиків

В неділю, 9 грудня, о 17.00 в органному залі відбудеться концерт "Vivaldi, Mozart, Piazzolla".
Шедеври скрипкової музики від всесвітньовідомих музикантів ‒ професорів, володарів багатьох престижних нагород, ‒ Катальдо Де Пальма (Італія, скрипка, альт) та заслуженого артиста України Олександра Семчука (Італія – Україна, скрипка) і Академічного камерного оркестру - диригент Юрій Скрипник.



Катальдо Де Пальма (художній псевдонім Діно) Відомий скрипаль та альтист, який провадить активну міжнародну діяльність, виступаючи в залах і театрах як Карнегі-хол та Лінкольн-центр в Нью-Йорку, театр Колізей в Буенос-Айрес, центр “Помпіду” в Парижі, Сеул Арт Центр в Південній Кореї, Національний “Аудиторіум” в Мадриді, Театр “Соліс” в Монтевідео, Празький зал ім. Сметани, театр “Гівантайм” в Тель-Авіві і багато інших.

Олександр Семчук на сьогоднішній день є одним з найбільш відомих українських скрипалів, чий віртуозний стиль відрізняється надзвичайно вдумливим і сучасним трактуванням музики. Його виконання несе високий емоційний заряд, надзвичайну енергію і масштабне мислення. За свій бездоганний смак італійська преса його назвала “Принц Скрипки”.

Нагадаємо, 7 та 8 грудня 2018 р. містом Рівне знову пронесеться одна із найбільших музичних подій України і Польщі – XVІІI міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»!





На правах реклами