Ми у Facebook
09.12.2018, 12:37

Що подарувати підліткові на Новий рік?

Різниця між малюками та підлітками полягає у тому, що останні вже знають, хто насправді кладе подарунки під ялинку. Проте, мами й тата продовжують радувати дітей напередодні Нового року оригінальними презентами. Сучасних тінейджерів здивувати складно. Як не помилитися з вибором? Ми підготували шорт-лист подарунків, які сподобаються підліткам.

Обираємо подарунок для підлітка: короткий лікнеп


Щоб не помилитися з подарунком, керуйтеся наступними правилами.

• Інтереси дитини — ключовий фактор вибору. Спортсменам варто дарувати спортивний інвентар (м’яч, ролики, лижі тощо). Колекціонери зрадіють конструкторам, модельним машинкам, ексклюзивним лялькам.

• Презент повинен підходити дитині за віком. Погана ідея — подарувати вже нецікаву підліткові річ, чи таку, якою він зможе скористатися тільки через кілька років.

• Не соромтеся запитати у дитини про її побажання. Можливо, вам вдасться здійснити заповітну мрію.

Ідеї подарунків


Чудовий подарунок для хлопчиків від 10 до 13 років — машинки та автотреки Hot Wheels. Вони вирізняються яскравим дизайном і високою якістю. Діти зможуть грати разом із батьками або влаштовувати перегони в колі однолітків.

Батькам дівчаток варто звернути увагу на шкатулки, в яких юні принцеси зможуть зберігати улюблені прикраси та аксесуари для волосся. Набори для творчості — ще одна гарна ідея. Такий подарунок принесе не тільки задоволення, а й користь, бо сприяє розвитку творчого мислення.

Також і хлопці, і дівчата неодмінно вподобають стильні рюкзаки Upixel, які мають спеціальні силіконові панелі для творчості. Використовуючи різнокольорові пікселі, дитина зможе самостійно прикрасити рюкзак, підкресливши свою індивідуальність.

Веселих свят і влучних подарунків!





На правах реклами