Ми у Facebook
12.12.2018, 14:00

За вбивство поліцейського загрожує довічне

Довічне позбавлення волі за вбивство поліцейського загрожує мешканцю Дубенщини.
Слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській області скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом за вчинення 33-річним жителем села Стовпець вбивства 25-річного Олександра Гордійчука, інспектора групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу.

Нагадаємо, близько 21 години першого липня до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що на вулиці Шевченка у селі Стовпець у неї виник конфлікт із сусідом. На подію скерували наряд групи реагування у складі двох інспекторів на службовому автомобілі.

Чоловіка, на якого вказували односельці, поліцейські застали за місцем проживання. Однак той, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно. Нетверезий зловмисник вихопив вила та наніс спочатку кілька ударів по транспортному засобу, а потім — поліцейському, який перебував у салоні. Нападника затримали поблизу будинку рідного брата.

Потерпілого, 25-річного сержанта поліції, госпіталізували із колотими пораненнями плеча, грудної клітки та струсом головного мозку. Медики намагалися врятувати життя поліцейського, однак він впав у кому і дев’ятого липня, не приходячи до тями, помер.

Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, де він перебуває й досі. Йому повідомили про підозру за вчинення вбивства працівника правоохоронного органу та опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків за статтею 348 та частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України.

Слідчі скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом відносно 33-річного мешканця Дубенщини. Чоловікові, який своєї вини не визнає, загрожує довічне позбавлення волі. - повідомляє Відділ комунікації поліції в Рівненській області





На правах реклами