Ми у Facebook
14.12.2018, 13:37

"Шпиталь на колесах" з Рівного допомагає захисникам України

rv.gov.ua

Начальник управління транспорту та інфраструктури РОДА Федір Мисюра. Зараз він, а також волонтер Благодійна організація "Фонд РУЄВИТ"-допомога військовим перебувають в Донецькій області.
Нагадаємо, держслужбовець, який служив у зоні АТО Федір Мисюра разом з благодійниками та меценатами Рівненщини переобладнали автомобіль під пересувний шпиталь. Тепер він лікуватиме захисників України на передовій.

День доставляли рівняни машину в пункт призначення, а саме в 65-тий військовий госпіталь.


rv.gov.ua
rv.gov.ua


«Ми провели маленький «інструктаж» для лікарів. Показали який функціонал має машина, які опції є, чим вона може бути корисна, поїздили тут трохи. Порадившись, медики схиляються до того, щоб пів кімнати облаштувати під стоматологічний кабінет, бо у цьому є велика потреба для бійців на «0». Решту місця планують відвести для оглядової лікарем, щоб тут можна було діагностувати потерпілих в разі потреби», - розповідає Федір Мисюра.

Далі в автомобіль встановлять необхідне медобладнання, після чого він вирушить на передову.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, rv.gov.ua.

Нагадаємо, начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра отримав від військових почесну нагороду.Рівненського «кіборга» відзначив нагрудним знаком «Збережемо честь – здобудемо славу» командувач військ ОК «Захід» генерал-майор Олександр Павлюк - за видатні заслуги перед Збройними Силами України.

Федір Мисюра брав участь в антитерористичній операції та захищав Донецький аеропорт. Під час виконання бойового завдання отримав важке поранення.





На правах реклами