Ми у Facebook
14.12.2018, 14:07

Домовилися: "Укрпошта" не припинить розносити пенсії

Сьогодні, 14 грудня,Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із членами Наглядової ради ПАТ «Укрпошта».
Міністр інфраструктури України наголосив, що «Укрпошта» має поєднувати бізнес-підходи із соціальною функцією, яку вона несе: ««Укрпошта» і надалі залишатиметься соціально важливою компанією. Ані скорочення кількості відділень на селі, ані припинення доставки пенсій не буде.

За словами Володимира Омеляна «Укрпошта» сумлінно виконуватиме всі соціальні функції, покладені на неї, адже знайдено компромісне рішення між «Укрпоштою» та Пенсійним фондом України».

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України, mtu.gov.ua.

Це ж підтверджує і прес-служба "Укрпошти". Як ідеться на офіційному сайті підприємства, Укрпошта продовжить виплачувати пенсії в 2019 році та планує підписати відповідний договір з Пенсійним фондом України. Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком та міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

«Вдячний Президенту України за увагу до питання доставки пенсії, зарплат листонош та роботи поштових відділень. Аби забезпечити стабільні виплати у 2019 році, Укрпошта має отримати із 500 млн грн, виділених із держбюджету Пенсійному фонду, 250 млн грн – до кінця січня та ще 250 млн грн – до кінця березня. Хотів запевнити, що з урахуванням отримання цих коштів згідно з графіком жодних змін для пенсіонерів із доставки не відбудеться. Пенсії виплачуватимуться відповідно до графіка перерахувань коштів від Пенсійного фонду, а листоноші як і раніше доставлятимуть пенсії», – зазначив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Нагадаємо, [url]листонош на селі не скорочуватимуть[/url] і вони надалі зможуть видавати пенсії мешканцям сіл. Уряд виділив 500 мільйонів гривень для компенсації витрат «Укрпошти» на утримання сільських поштових відділень, повідомляє один з найпопулярніших українських телеканалів «Прямий».





На правах реклами