Ми у Facebook
19.12.2018, 15:20

Радість перемоги розділяємо зі своїми тренерами

Фото з Інтернету

Наближаються новорічні свята. Незважаючи на те, що в Україні зараз нелегкий час. Все ж так в душі панує піднесений і святковий настрій.
Хтось мріє отримати в святковий день отримати загадковий подарунок, чи освідчення в коханні, або просто, щоб його привітали і згадали добрим словом. Доречі, добре слово завжди можна почути в Інваспорті. Тут повагу і турботу до себе відчувають люди з обмеженими можливостями.

Директор Інваспорту Андрій Демчук. Молода, енергійна, з чуйним серцем, доброю душею - людина. Він завжди підтримає і дасть батьківську пораду, уважно вислухає.

Під його вимогливим керівництвом працює професійна команда тренерів. Тренери не тільки хороші спеціалісти з високим рівнем знань. Це люди, які завжди проявляють чуйність і гуманність. Адже люди з фізичними вадами потребують до себе особливої уваги.

Разом зі своїми підопічними тренери розділяють радість спортивних перемог. Завдяки добросовісному підходу до тренерської роботи інваліди спортсмени долають труднощі і знаходять віру у власні сили.

Сподіваємось і віримо, що свята, які наближаються, принесуть нам всім душевну злагоду, доброту і натхнення.

З прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим Вас, дорогі працівники Інваспорту. Хай ваша працьовитість і душевна теплота і надалі служить людям. Бажаємо вам здійснення мрій, задумів, сімейного затишку і любові!





На правах реклами