Ми у Facebook
07.01.2019, 17:20

ТОП-5 фільмів про Різдво та Новий рік

Кінострічки, які варто переглянути під час святкових новорічно-різдвяних вихідних.
Особливо актуально переглядати фільми про добро у холодну погоду, також перегляд різдвяних кінокартин ідеально поєднується з прийомом гарячого какао або чаю.
Приємного перегляду!

Чарлі і шоколадна фабрика


Які чудеса чекають вас на фабриці Віллі Вонки? Тільки уявіть: трав’яні луги з солодкого м’ятного цукру в Шоколадній Кімнаті… Можна пропливти по Шоколадній річці на рожевому цукровому човні… Або поставити експерименти в Кімнаті винаходів з льодяниками, які ніколи не тануть… Фільм чудний, з багатьма таємницями, але сюжет зроблений по класиці - перемагає добро і справедливість.

Грінч


Жителі казкового містечка насміхалися над бідолахою Грінчем – чоловічком з дуже дивною зовнішністю. Не дивно, що Грінч виріс мізантропом і в один прекрасний день вирішив залишити всіх без свята. Та взагалі, ця комедія – просто милий сімейний фільм.

17 фільмів про Новий рік та Різдво [+Фото]

Сусідам вхід заборонений


Передноворічна комедія, яка обов’язково підніме настрій. Стів Фінч живе звичайним сімейним життям, а на Різдво — він головний хранитель традицій святкування. Сім’я Фінча втомилися від одноманітності. І тоді доля посилає їм сусіда, який назавжди змінить їхнє життя. Тут розпочинаються протистояння сусідів, в результаті яких сторони відкривають для себе істинну цінність Різдва.

Фільми, які варто переглянути батькам
Один вдома


Кмітливий і невгамовний герой Маколея Калкіна, поїдаючи величезну сирну піцу й не даючи жодного шансу двом злодюгам, показав дітям 90-х, як треба відзначати Різдво, навіть якщо всі поїхали святкувати, а тебе забули самого вдома. Без цього фільму не один Новий рік не обходиться. Не забудьте, що у фільма чотири частини.

Для романтичного вечора: ТОП-7 фільмів про справжнє кохання

І на завершення - Пригоди S Миколая(сімейна комедія українського виробництва). Перегляд зараз можливий лише у кінотеатрах.


До другокласника, чия сім'я щойно переїхала у будинок у Карпатах з великого міста, напередодні Дня Святого Миколая, неочікуванно з'являється сам Миколай. Насправді це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику вдається об'єднатися з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами, щоб перемогти бандита і врятувати справжнього святого.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ