Ми у Facebook
25.12.2018, 09:21

Афіша: сьогодні дитяча дискотека

Це чудова нагода для малечі повеселитися досхочу! Під час дискотеки разом з аніматорами дітки проводжатимуть Старий рік Собаки та зустрічатимуть Новий рік Свині.
25 грудня у Рівному у “Сталевій Горі” відбудеться Дитяча новорічна дискотека.

Запорукою веселого свята будуть найкращі музичні хіти, запальні танці та цікаві флешмоби. Водночас, організатори заходу запросили на дискотеку особливих діток з Клеванської спеціалізованої школи-інтернат.

– Ми влаштуємо разом з рівнянами для них по-справжньому яскраве свято з позитивними емоціями, смачними та корисними подарунками, – розповідає один із організаторів Олександр Курсик.- Діти мають відчути радість, і не менш важливо те, що танцювати вони будуть у компанії своїх однолітків, які прийдуть на дискотеку.

У залі буде облаштовано зону “Добре серце”, де буде проходити благодійний збір. Крім того, рівненський дизайнер Юлія Ковальчук вручить найкращій танцівниці стильну фатинову спідничку. А серед тих, хто долучиться до благодійного збору будуть розіграні спецпризи.

– Ми маємо привчати своїх дітей до того, що є інші люди з певними вадами, але вони так само вміють радіти, сміятись, плакати. Їх не потрібно обходити стороною, а навпаки ми маємо їх допомогати, – каже дизайнер Юлія Ковальчук.- Тому, поряд із емоціями ці дітки отримають підтримку своїх нових друзів, а ми навчимо своїх дітей розуміти, підтримувати й дбати про тих, хто цього потребує.


Під час дискотеки на сцену вийде гурт талановитих дівчаток Smile girls.


Вартість квитка – 50 грн. Вхід для дорослих та діток до 1 року безкоштовний.

Початок дискотеки 25 грудня о 12:00 год. Тривалість – 2 години.

Замовити квитки можна за тел 0979674391. Кількість квитків ОБМЕЖЕНА!

Захід організовують Сімейний клуб “Пузата мама ” та Агенція дитячих свят “Кукуся”.

Джерело: ЧаРівне





На правах реклами