Ми у Facebook
28.12.2018, 16:26

«На Інтері - Головна ялинка країни» і всі зірки!

До Нового року телеканал «Інтер» підготував для своїх глядачів особливий подарунок: великий святковий концерт «На «Інтері» - Головна ялинка країни».
«Інтер» запрошує зустріти 2019 й рік в компанії найпопулярніших українських артистів. Зірки зберуться разом в новорічному концерті «На Інтері - Головна ялинка країни», який вийде в ефір 31 грудня о 22:30. Команда телеканалу зробила все, щоб це свято запам'яталося надовго як глядачам, так і його зірковим учасникам. Чим особливим порадує новорічне шоу «Інтера»?

1. Свято в віршах. Цього разу новорічний концерт «На Інтері - Головна ялинка країни» здивує незвичайним конферансом - поетичним. Ведучі свята - Анастасія Даугуле, Андрій Доманський та Андрій Данилевич - будуть говорити віршами. Більш того, навіть технічні оголошення під час зйомок звучали у віршованій формі! Всього авторською групою концерту було написано більше 30 віршів. «Існує вислів «проза життя» – це наша рутина, яку ми кожен день проживаємо, – говорить автор сценарію концерту і промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник. – У новорічну ніч ми хочемо піти від цієї прози і подарувати нашим глядачам святковий настрій і поезію».



2. Креативна ялинка. Цього року команда новорічного концерту «На Інтері - Головна ялинка країни» креативно підійшла до вибору символу свята. На сцені встановили незвичайну велику білу ялинку зі скловолокна, яка спеціально для концерту була виготовлена ​​в Харкові. «Можна було б встановити звичайну зелену ялинку і якось незвично її нарядити, але хотілося знайти нестандартне і красиве рішення, – розповідає художник-постановник концерту Наталія Клісенко. – Ми виліпили макет ялинки з пластиліну, і по ньому в Харкові нам відлили «засніжені» ялинові лапи. Ще одна особливість нашого новорічного дерева: всередині ялинки – кулі та гірлянди, які підсвічуються різними кольорами, тому в кожному номері ялинка виглядає по-різному».



3. Чари в деталях. Для кожної пісні відомий режисер-постановник Катя Царик придумала яскраві постановки. Звичайно, не обійшлося без трюків, спецефектів і екшену. Ані Лорак буде літати над залом у великій диско-кулі. Макс Барських спуститься на сцену у величезній 250-кілограмової морській раковині! Alekseev, подібно супергероєві, проб'є стіну. А Олег Винник несподівано замість шампанського «пригостить» всіх святковим феєрверком.





4. Музичні прем'єри. У новорічному концерті «Інтера» відбудеться прем'єра трьох пісень: «В Новому році» від Ірини Білик, «Нуль-нуль» від Таїсії Повалій та «Крига скресла» від Олі Полякової. «Крига тронулась, коли ти до мене доторкнувся, - цитує свій новий хіт Полякова. - Адже і так часто буває, що для нас, дівчаток, все змінюється від одного погляду, жесту, дотику ... ». А ще співачка впевнена, що « Крига тронулась» - з тих пісень, «слова яких залазять в голову надовго, і їх потім важко звідти вибити». Дійсно, перед виступом Оля всього один раз прочитала глядачам рядки приспіву, а під час зйомок весь зал вже хором підспівував артистці.





5. Міні-талісмани року. За східним календарем 2019 рік – рік Жовтого Свині. Звичайно ж, новорічна ніч на «Інтері» не обійдеться без символів наступаючого року. Ведучі концерту винесуть на сцену міні-пігів, які прохрюкають глядачам свої побажання. Кожного, хто в новорічну ніч почує похрюкування цих свинок, обов'язково чекають успіх і благополуччя в 2019 році. Не пропустіть їх вихід!



Нагадаємо, в новорічну ніч телеглядачів «Інтера» привітають Софія Ротару, Таїсія Повалій, Вєрка Сердючка, Ірина Білик, Ані Лорак, Олег Винник, Оля Полякова, Monatik, Злата Огневич, Макс Барських, Надія Мейхер, Серьога, Міла Нітіч, ​​Віталій Козловський, Alekseev, Влад Ситник, Володимир Гришко, групи Open Kids і Aviator, дует «Анна-Марія» та дитячий ансамбль «Парадиз».

Фото надав телеканал Інтер





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ