Ми у Facebook
28.12.2018, 18:16

Чим здивує Прямий канал у Новорічну ніч

Що нового готує глядачам Прямий до Нового року?
Ми розширюємо своє спілкування з людьми, ми більше намагаємося виходити на особисті відносини. Так, наприклад, з 20 грудня всі програми на Прямому стали доступні для людей з порушенням слуху. Перекладачі жестової Мови працюють на каналі 24 години, переводячи не тільки новини, але і все інше. А у випуску о 19:45 саме перекладачі стали ведучими, що говорять голосом і мовою жестів. Такого не було в світі ще ніколи. Ми раді, що виконуємо соціальну місію, при цьому, робимо процес і проект модним і сучасним.

До нового року ми зробили спеціальні програми. Ми будемо підводити підсумки року, покажемо всі найважливіші, хороші і погані події. Ми підведемо рік, як і належить інформаційному каналу - розумно і сміливо.

18:00 Великий Новорічний ефір Прямого каналу. Будуть всі!



В нашому вечірньому ефірі найбільше в Україні музичне шоу Михайла Поплавського. О 20:20 його неймовірне за своєю яскравістю, кількістю людей на сцені, костюмами, світлом шоу «Я у тебе один» почне свій ефір. Мадонна і Елтон Джон заздрили, якщо б побачили, що витворяє на сцені МіхалМіхалич і його ДВІ ТИСЯЧІ артистів на сцені.



Рівно опівночі - Новорічна промова Президента Петра Порошенка. А після неї - Мега-концерт з Оперного театру і суперпозитивний настрій!!!
Підсумки активного року і музика - все, що потрібно розумному глядачеві. Глядачеві Прямого каналу. До зустрічі в Новорічну ніч!





На правах реклами