Ми у Facebook
29.12.2018, 16:37

Корисні поради: як встигнути зробити все до Нового року

Новий рік вже на носі, а ви зашиваєтесь і не розумієте, за яку справу взятися у першу чергу?
Психолог дала кілька слушних порад, які допоможуть вам підтягнути тайм-менеджмент. Психолог Карина Матковська, вважає, що перебороти передноворічну лихоманку дуже легко. Досить правильно розпланувати свій час і скористатися кількома психологічними прийомами.

Звільни голову

Візьми лист паперу і напиши усі свої невиконані справи. Відразу після того, як ти побачиш повну картину, ти відчуєш полегшення.

Розставляй пріоритети

Тоді у тебе вже є список справ ти можеш спробувати розкласти їх по пріоритетності. Для цього використовуй цифри від 1 до 4, де 1 — першочергові завдання, а 4 — дрібниці.

Розплануй час

Встанови для кожної справи тимчасові рамки і пострайся їм слідувати. Всі великі завдання спробуй розкласти на декілька дрібних, такий трюк допоможе тобі подолати страх перед великою справою. Ти будеш постійно озиратися на вже виконану роботу і це буде мотивувати тебе йти далі.

Усі важливі справи вранці

Роби найскладніші справи у першій половині дня, і тоді інші будуть здаватися тобі набагато простішими. Нагадуй собі, як це важливо і яку користь це принесе тобі перед кожною неприємною справою. Збери всю волю в кулак і потім ти будеш дуже пишатися собою.

Підведи підсумки

Святкувати свої перемоги не просто потрібно, а необхідно, тому не бійся себе хвалити. Підвівши підсумки ти зможеш переконатися, що за рік зробила дуже багато. У кінці року згадай всі свої перемоги і приємні моменти, подякуй за всі життєві уроки і відкрий своє серце новому.

Джерело Корисні поради: як встигнути зробити всі справи до Нового року





На правах реклами