Ми у Facebook
31.12.2018, 10:00

"Зустріч за мандаринами": керівництво клубу та команди зустрілися із вболівальниками

Вже традиційна щорічна зустріч керівництва Народного клубу із вболівальниками відбулася в офісі платформи взаємодій "Простір" у Рівному.
Участь у зустрічі взяли президент НК "Верес" Олексій Хахльов, віце-президент клубу Андрій Біланчук, комерційний директор Ірина Теслюк, головний тренер команди Олег Шандрук та капітан команди Борис Орловський. Відвідали зустріч і декілька десятків уболівальників.

Питання №1 - фінансовий звіт за першу частину сезону 2018-2019:

- У першій частині сезону ми не використали жодної копійки бюджетних грошей, - сказав уболівальникам президент Народного клубу "Верес" Олексій Хахльов. - Я дуже вдячний нашим партнерам: компанії AutoPlus, компанії Ioljka, компанії "Фіалка" та іншим. Вони підставили нам плече у непростий час. Разом ми подолали кризовий період, пов'язаний із поверненням команди до Рівного. У нас немає заборгованостей перед футболістами, перед тренерським штабом, перед працівниками клубу. Ми маємо конкурентноздатний бюджет для команди Другої ліги. І завдання перед командою незмінні - вихід до Першої ліги за підсумком сезону.

Разом із тим, я готуватиму пропозиції до органів місцевого самоврядування про їхнє залучення до життя клубу у формі партнерства.

Питання №2 - реконструкція стадіону "Авангард":

- Все залежне від "Вереса" - ми зробили. В мене є діалог із міським головою, який переконаний, що стадіон у Рівному потрібен, - сказав Олексій Хахльов. - Відповідне розуміння є і у більшості депутатів міської ради. 25-го січня повинен відбутися повторний тендер із визначення генерального підрядника реконструкції. Якщо знову не станеться якихось форс-мажорних ситуацій - реконструкція розпочнеться найближчим часом.

Ми регулярно розмовляємо з цього приводу з очільником ФФУ та головою бюджетного комітету Верховної ради Андрієм Павелком. Він також готовий сприяти у допомозі з вирішення цього питання. Тому 2019-й рік для нас обіцяє стати фундаментальним.

Питання №3 - зимові збори та комплектація команди:

- Зараз усі футболісти у відпустці. Вони мають домашнє завдання і повинні повернутися до Рівного у приблизно одноковому функціональному стані. Перший тренувальний збір розпочнеться 28-го січня, - сказав головний тренер команди Олег Шандрук. - На першому зборі працюватимемо над фізичною підготовкою. Це спортзал та крос. Загалом зборів буде три. Третій точно проведемо в Ужгороді. Щодо другого - то зараз триваються перемовини. Імовірно, зіграємо на турнірі в Івано-Франківську.

Щодо селекційної роботи - поки немає підписаних контрактів говорити нічого не буду. Скажу лише, що підсилення буде точно якісним. Це будуть футболісти з досвідом виступів у Другій та Першій лігах. Посилення потребують усі позиції, крім воротарської. Я знаю, що нас чекає "гаряча весна". Ми і надалі потребуємо гарячої підтримки вболівальників, яку ми відчували влітку та восени. А щільність турнірної таблиці та шестиочкове відставання від лідера - залишає нам хороші шанси на виконання наших завдань.

Також можу сказати, що в тренерському штабі команди відбудуться зміни. З'явиться асистент головного тренера. Це також молодий спеціаліст. Михайло Тюрін.

- Від імені команди - можу сказати, що ми всі вже дуже скучили за роботою. Хочемо розпочати підготовку до другої частини сезону. Обіцяю залишити усі сили на футбольному полі, аби у другій частині сезону виконати поставлені завдання, - доповнив головного тренера капітан команди Борис Орловський. - повідомляє Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)





На правах реклами