Ми у Facebook
05.01.2019, 08:40

Рівне: На поліцейського нацькували страшну тварину

Фото ілюстративне

Вчора, четвертого січня, під час виконання службових обов’язків, у зв’язку із посяганням на життя і здоров’я осіб, поліцейський застосував вогнепальну зброю.
У результаті здійсненого пострілу вдалося запобігти тяжким наслідкам, які міг спричинити тібетський мастиф.

У рамках кримінального провадження слідчий Рівненського відділу поліції спільно із державним виконавцем, прокурором та юристом міської ради на підставі ухвали суду проводили огляд земельної ділянки, розташованої на вулиці Д.Галицького, 25 обласного центру(територія "Радіозаводу"). Право власності на земельну ділянку, де зараз розташований розплідник приватного підприємця(Юрія Бойка), належить Рівненській міській раді.



Для забезпечення публічної безпеки та порядку під час виконання ухвали суду були задіяні працівники роти особливого призначення. Коли правоохоронці зайшли на територію розплідника, між ними і його власником виник конфлікт, у який втрутилася працівниця, вимагаючи покинути територію.



Жінка, яка тримала на повідку тибетського мастифа, нацькувала пса(!!!) на присутніх і відпустила його. Спецпризначинець миттєво здійснив попереджувальний постріл угору з вогнепальної зброї. Утім, це не зупинило агресивну собаку, унаслідок чого поліцейський відповідно до наданих йому повноважень вистрелив у тварину. Від отриманого поранення мастиф загинув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У Рівному собаки з приватного розплідника пошматували пенсіонера (+ФОТО)

Що собою являє і як виглядає порода псів, які пошматували у Рівному пенсіонера

Собак Бойка таки виселять з радіозаводу?





На правах реклами