Ми у Facebook
06.01.2019, 13:58

Цьогоріч на Рівненщині реалізують 9 молодіжних проектів

фото з rv.gov.ua.

Громадські організації Рівненщини отримають фінансову підтримку на реалізацію 9 молодіжних проектів. Кошти у сумі 250 тисяч гривень спрямують з обласного бюджету. Власний внесок співфінансування складає не менше 15 %
«Конкурс підтримки молодіжних ініціатив Рівненська ОДА проводить вже близько 15 років. Конкурсна комісія колегіально та відкрито відбирає найкращі проекти, що співфінансуються з обласного бюджету. Цього року виділили найбільшу суму. Таким чином обласна влада підтримує ініціативи громадськості, що є цікавими, актуальними та необхідними для молоді», - зазначив заступник голови ОДА Олександр Корнійчук.

Відтак, ГО «Територія змін» отримає кошти на проект «Прайд». В його рамках молодь навчатимуть, як стати лідером. Для цього проведуть лекції та майстер-класи, а також заняття з кіномистецтва та англійської мови.

В свою чергу «Спілка велосипедистів Рівного» проведе веломарафон «Рівно 100», розробить новий маршрут та популяризуватиме край.

Реалізує цього року проект і Фонд молодіжних ініціатив «Крила». В його рамках проведуть семінар-навчання «Школа виживання для батьків підлітка», запрацює розвиваюча студія для молоді «Я можу» та літня туристично-краєзнавча програма для молоді.

«Асоціація ТЕЗА» започаткує курс занять в «Школі фінансової грамотності». А над формуванням велокультури у Клеванській громаді працюватиме центр ініціатив «Віадук».

Окрім того, футбольний клуб «Єврошпон-Смига» реалізує проект «Тайм-менеджмент – шлях до здоров’я всієї родини». Він передбачає тренінги для молодих родин, випуск інформаційних листівок, проведення відео конкурсу, зустріч з відомими особистостями.

Свої ініціативи втілять у життя Шепетинська сільська ГО «Злагода», Агенція місцевого розвитку Дубенщини, Інформаційно аналітична група Портал. Вони проведуть низку заходів, що спрямовані на підвищення рівня громадської свідомості через історії успіху, а також опанування навичок сучасними технологіями.






На правах реклами