Ми у Facebook
06.01.2019, 16:30

Гороскоп на тиждень 7 - 13 січня

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку.


ОВЕН (21.03-20.04). Сприятливий час для спілкування з друзями, а особливий успіх чекає на ділових зустрічах та під час обговорення різних угод і домовленостей. Щоб завершити всі справи, доведеться багато попрацювати, зате це шанс проявити свої найкращі якості. А от у вихідні стримайте своє завзяття, щоб не наламати дров...

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05). Досить комфортний період. Хоч робота, навчання, питання бізнесу та кар’єри займуть досить багато часу, для вас головним буде спілкування з друзями, рідними, коханими, приємними, близькими за духом та настроєм людьми.

БЛИЗНЮКИ (21.05-21.06). Активний період. Ви здатні вирішити навіть питання, які іншим здаються нереальними та непідйомними. І все ж постарайтеся не присвячувати весь свій час роботі, не забувайте і про особисте життя, рідних та близьких.

РАК (22.06-22.07). Можете зіштовхнутися з якимись бюрократичними проблемами, однак зможете їх швидко вирішити. Якщо не лінуватися, є можливість просування у кар'єрі. Вихідні – для цікавого відпочинку і веселих розваг.

ЛЕВ (23.07-23.08). Можливо, ваші плани не збігатимуться з намірами старших за віком та рангом. Виявіть терпіння і постарайтеся не втручатися в чужі справи, а тим більше інтриги. Відпочивайте, поки є можливість.

ДІВА (24.08-23.09). Цього тижня буде нелегко буде впоратися з навалою поточних справ і термінових завдань, про щось нове поки що й казати рано. Не зациклюйтесь на сімейних проблемах, спроба з'ясування стосунків може їх загострити.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не найкращий час для професійної кар’єри та бізнесу. Зараз краще зайнятися вирішенням простих поточних питань і дрібних побутових питань, аніж заглиблюватися у важкі роздуми та сумніви.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Сприятливий період для творчості, навчання, інтелектуальної праці, спілкування з колегами та однодумцями. Зможете реалізувати власні задуми і навіть підтримати близьких та допомогти молодшим.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Непоганий період для вирішення особистих питань. А ще з більшим бажанням та успіхом будете вирішувати чужі проблеми. Проведіть вихідні так, як хочете, не зважайте на чужу думку. Ваша інтуїція вас зараз не підведе.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Час здійснення честолюбних бажань та реалізації давніх планів. Зможете оцінити своє місце у житті й навіть зрозуміти, що в ньому важливо, а що - ні. Тож уперед, до успіху!

ВОДОЛІЙ (21.01-20.02). Не перетворюйте наукові дискусії та спілкування з колегами на базар, а тим більше на сварку. У вихідні розслабтеся, постарайтесь менше працювати й нервувати, приділіть більше часу собі та близьким людям.

РИБИ (21.02-20.03). Продуктивний період, отож використайте кожну сприятливу можливість. Успіх в справах багато в чому залежатиме від ваших організаторських здібностей та життєвого оптимізму. Подумайте про якусь обновку чи нову зачіску – час вносити зміни до вашого іміджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 31 грудня 2018 - 6 січня 2019
Сонник на кожен день тижня
Гороскоп на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами