Ми у Facebook
07.01.2019, 12:08

Торгові прилавки як елемент професійного обладнання магазину

«ТоргОборуд» - компанія, що багато років спеціалізується на виробництві та продажу якісного торгового обладнання та професійної техніки, яка відповідає усім стандартам. На сайті представлено широкий вибір готової продукції по доступним цінам.
Наприклад, якщо Вам для магазину потрібні торгові прилавки, придбати їх можна на сайті https://torgoborud.com.ua/ua/prylavky. Ми гарантуємо нашим клієнтам високу якість продукції, підтверджену сертифікатами, професійну допомогу при виборі та поради при створенні меблів «з нуля», гарантійне обслуговування, монтаж, оперативну доставку та багато іншого.

Торгові прилавки – функції, переваги


Торговий прилавок – це конструкція, призначена для викладки товару, організації робочого місця продавця, створення потрібного іміджу. Він складається з поверхності, що функціонує як стіл, внутрішніх полиць, тумби для зберігання товарних запасів. В ролі додаткових елементів може мати двері, підсвічування та зовнішнє оздоблення. Для того, щоб правильно вибрати прилавок, який буде відповідати усім вимогам, необхідно спочатку визначитися з дизайном власного приміщення та майбутніми функціями меблів:

• якісна демонстрація товару (у цьому випадку часто обирають торгові прилавки, що мають похилий фасад – вони якнайкраще висвітлюють кращі сторони продукту);
• зберігання робочих речей персоналу (повністю закритий варіант меблів);
• для розміщення касового апарату;
• поєднання функцій – подібні прилавки мають прозору частину і глухий низ.

Окрім функцій, важливо звернути увагу на матеріал, вибір якого залежить від магазину. Якщо у Вас самообслуговування, обирайте торгові прилавки з металевого профілю, які краще витримають постійне інтенсивне навантаження з боку покупців. Якщо до меблів має доступ тільки персонал, можете зупинитися на моделях з ДСП. Цей матеріал, маючи доступну ціну, відрізняється міцністю, зносостійкістю, вологостійкістю, легкістю в обслуговування та експлуатації, гарним зовнішнім виглядом. Придбав торгові прилавки, Ви отримуєте масу переваг, які допоможуть у процесі реалізації товару:

• компактні меблі, які підійдуть до будь-якої площі, але напрочуд функціональні;
• доступні в ціні, але не поступаються в якості дорожчим аналогам;
• мобільні, мають привабливий зовнішній вигляд.

Придбайте торгові прилавки в магазині «ТоргОборуд», і Ви переконаєтесь у правильності свого рішення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ