Ми у Facebook
07.01.2019, 12:11

Віртуальний каталог - надійний помічник при виборі автозапчастин

При наявності власного транспорту доводиться думати про його технічному обслуговуванні. Час від часу будь-якого автомобіля потрібно ремонт і необхідні нові запчастини.
Автомобілісти вирішують таку проблему по-різному:

• Звертаються до офіційного дилера;
• Шукають вживані автозапчастини самі;
• Деякі ризикують кардинально вирішувати проблему і замість старого автомобіля купують новий.

Якщо автомобіліст вирішив придбати запчастини самостійно, то, швидше за все, звернеться в мережу інтернет. Хоча завдання підбору комплектуючих і не можна назвати простою, але вирішити її можна.

Особливість вибору автозапчастин пояснюється специфікою самого ринку деталей. Всі деталі мають коди від виробників, що необхідно для їх пошуку і впорядкування логістики. Інформація про коди призначена для професіоналів, як правило, для дилерів і працівників СТО. Звичайний користувач не може розібратися з усіма нюансами, для цього потрібні спеціальні знання. Професійна інформація різними шляхами потрапляє в мережу і з'являється на окремих сайтах, де доступна кожному.

Чи можна отримати користь від професійної інформації про деталі і в чому перевага електронного каталогу


Для ідентифікації автомобілів і підбору необхідних автозапчастин дилери використовують каталоги EPC, де є схеми автомобілів, представлена конструкція окремих вузлів, перелік запчастин та інша важлива інформація. На основі введення VIN-коду можна отримати доступ до схеми автомобіля і легко підбирати потрібні запчастини, що практикується в дилерських центрах. Автомобілісти, які отримали доступ до такої інформації теж намагаються замовляти запчастини в обхід дилерів, так як це дешевше. Така практика існує в різних країнах світу і не є протизаконним. Однак завдання самостійного пошуку і замовлення деталей іноді виявляється нерозв'язною через те, що:

• Користувачам доводиться стикатися зі складністю перекладу каталогу, текст якого викладено на мові країни-виробника;
• Деталі, представлені в оригінальних каталогах, можуть мати кілька кодів, і автомобіліст не знає, який із них підійде;
• Замовник ризикує замовити не ту деталь, втративши не тільки гроші, але і час.

Команда https://avto.pro/ довгі роки працювала над створенням адаптивного каталогу зрозумілого всім. Сьогодні такий каталог існує і працює в мережі. Всі скорочення і технічні терміни були переведені на доступну мову, що мінімізує помилку при замовленні. Використовуючи такий каталог, споживачі надійно захищені.

Дерево каталогу складається з чотирьох кроків, щоб мінімізувати невірний вибір. За допомогою такого каталогу можна скористатися професійною інформацією, викладеною в зрозумілій формі, а покупка запчастин стає економною. Каталог буде допомогою професіоналів, які мають проблеми в ідентифікації деталей, і звичайним користувачам, які не володіють спеціальними знаннями.





На правах реклами