Ми у Facebook
12.01.2019, 11:20

«Велика маленька брехня» - скоро відбудеться прем'єра популярного серіалу

У неділю, 13 січня, о 17:00 на телеканалі «Інтер» - прем'єра одного з найбільш обговорюваних і найуспішніших сучасних серіалів, 7-серійної американської драми «Велика маленька брехня» (англ. Big Little Lies).
Фільм знятий за однойменним романом австралійської письменниці Ліани Моріарті. У головних ролях - Різ Уізерспун, Ніколь Кідман і Шейлін Вудлі. Драма удостоїлася безлічі нагород, серед яких чотири «Золоті глобуси» і вісім премій «Еммі», отримала позитивні відгуки кінокритиків і заслужила любов мільйонів глядачів по всьому світу.



У центрі сюжету - стосунки кількох сімей, що живуть в невеликому американському місті Монтерей на березі океану. Їхні діти ходять в один клас. Під час благодійного шкільного балу відбувається вбивство. Поліція починає розслідування злочину. Виявляється, за ідеальним життям головних героїв ховається багато жахливих таємниць. Картина розповідає о декількох місяцях, що передували події. До останнього глядачі не здогадуються, хто вчинив злочин і чому, і навіть про те, кого саме убили ...

Зйомки тривали п'ять місяців і проходили в США на півострові Монтерей, а також в Малібу, Калабасасі і Пасадені.

Заради участі в серіалі Різ Уізерспун відмовилася від роботи у фільмі Олександра Пейна «Коротше», а Ніколь Кідман - від зйомок в супергеройському бойовику «Чудо-жінка». Актриси також виступили в якості продюсерів драми.

Ніколь Кідман у «Великій маленької брехні» зіграла дружину успішного бізнесмена, домогосподарку і маму хлопчиків-близнюків Селесту Райт. За роботу в цьому серіалі вона отримала премію «Золотий глобус» у номінації «Краща актриса міні-серіалу». «Роль у «Великій маленькій брехні» для мене найглибша з усіх, які мені доводилося грати в своїй кар'єрі, - говорить Ніколь Кідман. - Мені цікаво працювати над ролями, які змушують вийти із зони комфорту. І грати жінок на межі зриву, розриву, самогубства і вбивства ... »



Різ Уізерспун дісталася роль допитливої Меделін Маккензі, яка завжди бореться за справедливість. «Коли сценарист Девід Келлі вперше побачив мене, тут же вигукнув: «Ти повинна зіграти Меделін, ви так схожі! » А оскільки ця героїня - жахлива зануда, і говорить безупину, то я навіть не знаю, вважати це компліментом або образою», - сміється актриса.

Актриса Шейлін Вудлі у «Великій маленькій брехні» грає Джейн Чапмен - молоду матір з важкою долею, яка одна виховує сина і намагається стати «своєю» в новому місті. «Мені подобається, що моя героїня відрізняється від інших мешканок міста. У них є все, що побажають, але часом вони поводяться як стерви і скаржаться на будь-яку дрібницю. Коли Джейн з'явилася в їхньому світі, вона задала їм прочухана: мовляв, як можна скаржитися на життя, коли з іншими жінками відбуваються набагато жахливіші речі? » - розповідає про свого персонажа Вудлі.



Життя головних героїнь серіалу заповнене не тільки звичайними побутовими проблемами, але ще - інтригами, любовними переживаннями, заздрістю і секретами. Хоча в ній є місце і справжній жіночій дружбі. Чим закінчиться історія цих різних за характером і соціальним статусом жінок? Які таємниці ховаються за ідеальним життям головних героїв? Чи зможе поліція розкрити загадкове вбивство? Дивіться в серіалі «Велика маленька брехня» - з 13 січня по неділях на телеканалі «Інтер».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Легендарний серіал 90-х повертається на екрани

У Рівному молодь почала знімати власний серіал (+ФОТО)

Зірки серіалу “Величне століття. Роксолана”: що змінилось





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ