Ми у Facebook
15.01.2019, 12:39

Ціна росте: на Рівненщині подорожчав ще один маршрут?

Про це розповів постійний читач ОГО.
Мешканець Горбакова Сергій розповідає, що йому за проїзд з Рівного до Горбакова довелося заплатити не 22 гривні, як раніше, а 24 гривні. При чому, на цей раз, не було ні повідомлення про це, ні, за словами читача, попередження від водія - той просто віддав здачу на дві гривні менше.

Перед цим, за словами чоловіка, в вересні 2018 року проїзд з Рівного до Горбакова зріс з 18 гривень до 24-26 гривень. Пізніше, ціна знизилася до 22 гривень за проїзд.

І ось мешканець Горбакова знову здивований новою ціною за проїзд:

"Не знаю, скільки коштуватиме проїзд, коли повертатимусь додому ввечері", - бідкається Сергій, мешканець Горбакова.


Кореспондент ОГО отримав фаховий коментар щодо цієї ситуації:

"Скоріше за все, це наслідок загального подорожчання.Проїзд за міжміськими і приміськими маршрутами на Рівненщині почав дорожчати ще з початком осені 2018 року. Затримка зростання ціни міського маршруту пов’язана з тим, що для цього потрібне погодження Рівненського міськвиконкому. Проїзд у Рівному став дорожчим з січня 2019 року", - говорить президент громадської організації "Союз перевізників України" Валентин ДЕМЧУК.

Нагадаємо, що ще у 2015 році уряд дозволив підприємцям самостійно встановлювати тариф на міжміських маршрутках.

Як вдалося з’ясувати наступного дня, 16 січня, описаний вище випадок трапився лише один раз - усі наступні поїздки наш читач Сергій платив 22 гривні за квиток.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: Рівненщина: перевізники дивують цінами за проїзд





На правах реклами