Ми у Facebook
19.01.2019, 14:01

Рівняни можуть побачити “Харвата, який є...”

Олександр Харват, фото з його сторінки у мережі Фейсбук.

Саме під такою назвою відбудеться творчий вечір відомого фотохудожника з Рівного.
Крім спілкування та культурної програми, під час творчого вечора Олександра Харвата, глядачів очікує презентація нового альбому“Рівне, яке було....”

Зображення зі сторінки Олександра Харвата у Фейсбук.
Зображення зі сторінки Олександра Харвата у Фейсбук.


“Мій творчий вечір якраз припадає на мій особистий ювілей. Також має побачити світ мій новий фотоальбом “Рівне, яке було....” - це збірка старих фото з архівів, приватних колекцій, музейні фото, а також деякі тексти, які стосуються його історії. Вирішив видати цю книгу, адже чимало людей цікавляться історією Рівного. До речі, це теж невеликий ювілей, адже це вже мій 50 альбом.

Мені є що згадати, про що розказати, є чим пишатись, є багато проектів, марафонів, учнів, книг, музей фотографії і, слава Богу, попереду багато планів.Я щиро вдячний дружині, родині, друзям, колегам, усім, з ким зустрівся на життєвому шляху за допомоги, поради чи просто спілкування. Без вас все було б неможливим”, - розповідає Олександр Харват.

Зображення зі сторінки Олександра Харвата у Фейсбук.
Зображення зі сторінки Олександра Харвата у Фейсбук.


Ювілейний творчий вечір Олександра Харвата "Харват, який є" відбудеться 22 січня 2019 р. о 17:00 в Міському Будинку Культури.

Олександр Харват почав фотографувати з восьми років, але професійно почав займатися фотомистецтвом з кінця 90-х років. Нині він є членом Національної Спілки фотохудожників України, Національної Спілки журналістів України, Національної Спілки краєзнавців України, заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва, Посол Миру. Учасник та дипломант понад 200 національних і міжнародних фотовиставок у різних країнах світу.

У Рівному Олександр Харват відомий ще й як автор проектів та видавець альбомів “Рівненський край”, “Фестиваль на Покрову, 2006-2013”, “Культурна спадщина Рівненського краю”, “150 святинь Великої Волині”, “Пересопниця. Батьківщина української Першокниги”. Олександр Харват – організатор Салону художньої фотографії “Фотовернісаж на Покрову”, в якому цьогоріч взяли участь 120 фотографів, як професіоналів, так і аматорів, з України та з-за кордону.





На правах реклами