Ми у Facebook
19.01.2019, 16:08

В Ростові продовжують судити українця Павла Гриба

Фото зі сторінки Ігоря Гриба у ФБ

Cуд відбувся, навіть, попри стан здоров'я українця.
Про це написав батько Павла - Ігор Гриб на своїй сторінці у мережі Фейсбук. За його словами, вчора, 18 січня, в Ростові-на-Дону відбулось чергове судове засідання. Павло зробив заяву стосовно поганого самопочуття і попросив перенести засідання, але суд відхилив її, мотивуючи це довідкою із СІЗО.



Батько Павло Гриба повідомив, що 24-25 січня 2019 року відбудуться наступні судові засідання. Павло дуже просить бути на них присутнім українських журналістів.

Нагадаємо, за повідомленням видання "Українська правда" , 7 листопада 2018 року Північно-Кавказький окружний військовий суд РФ продовжив на 6 місяців арешт викраденого у Білорусі громадянина України Павла Гриба, якого у Росії звинувачують у тероризмі.

Йому інкримінують "схиляння до теракту".

Гриб зник 24 серпня 2017 року у Білорусі. За його словами, на автостанції Гомеля його викрали невідомі люди в цивільному і передали іншим невідомим людям у якомусь лісі. Більше доби його тримали в приміщенні без вікон, після чого відвезли до Смоленської області, де "законно" оформили арешт.

Генеральна прокуратура склала повідомлення про підозру російському слідчому, який фізичним та психологічним тиском примусив українця звести на себе наклеп.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ