Ми у Facebook
19.01.2019, 18:27

Президентські вибори - 2019: на два кандидати стало більше

фото з censor.net.ua.

18 січня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.
Перед цим, 15 січня, до ЦВК надійшли документи для реєстрації кандидата на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року від Геннадія Балашова . Його перед цим висунули на VII Позачерговому З’їзді Політичної Партії "5.10".

За кілька днів, 16 січня, до ЦВК Ольга Богомолець особисто подала заяву про самовисунення кандидатом на пост Президента України разом з доданими документами для реєстрації.

Розглянувши усі згадані документи, Комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України "Про вибори Президента України" та зареєструвала двох кандидатів на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року:

Балашов Геннадій, фото з facebook.com/balashov.gennadiy
Балашов Геннадій, фото з facebook.com/balashov.gennadiy


Балашова Геннадія Вікторовича, 1961 року народження, освіта вища, проживає в місті Києві, фізична особа – підприємець, члена Політичної Партії "5.10", суб’єкт висування – Політична Партія "5.10";

Богомолець Ольга, фото з bogomolets.com
Богомолець Ольга, фото з bogomolets.com


Богомолець Ольгу Вадимівну, 1966 року народження, освіта вища, проживає в місті Києві, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, безпартійна, самовисування.

За повідомленням з відділу взаємодії із засобами масової інформації Секретаріату Центральної виборчої комісії.

Таким чином уже є 10 кандидатів, які офіційно підтвердили своє бажання брати участь у президентських перегонах





На правах реклами