Ми у Facebook
25.01.2019, 10:40

Тендерні пропозиції розкрито: на Рівненщині відремонтують 33 амбулаторії

У рамках реалізації спільного проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на Рівненщині, 24 січня відбулось публічне розкриття тендерних пропозицій третього етапу.
В рамках будівельного компоненту проекту відбудеться реконструкція та ремонт тридцяти трьох об’єктів амбулаторного типу в дев’яти районах Рівненської області.



До переліку амбулаторій потрапили медичні заклади Рівненського, Здолбунівського, Дубенського, Млинівського, Острозького та Радивилівського районів. Отримано п’ять пропозицій від компаній на здійснення будівельних робіт. Фірми, які подали відповідну документацію походять зі Здолбунівсього, Рівненського та Острозького районів Рівненщини, також присутні ініціативи компаній зі Львова та Івано-Франківська.



- Відкриття тендерних пропозицій показало, що рівень конкуренції досить високий. Усі лоти отримати пропозиції не менш як від трьох компаній. Сподіваюсь, що це дозволить нам підписати вигідні та успішні контракти на виконання передбачених робіт», - розповів керівник проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

Інформація з відкритих пропозицій вносилась до протоколу і відображалась на екрані в режимі реального часу, щоб всі присутні змогли спостерігати за внесенням ініціатив. Прозорість при відкритті - передумова чесної оцінки компаній, що беруть участь у тендері.





Важливо, що при оцінюванні пропозицій експерти враховуватимуть не лише ціну, але й кваліфікацію компанії, відповідність пропозиції очікуванням, які висловлені у тендерній заявці та досвід роботи того чи іншого учасника тендеру. Процедура перевірки триватиме близько півтора місяця.

Нагадаємо, в рамках проекту має бути проведений ремонт і реконструкція на 89 об’єктах Рівненської області. В загальному рівень виконання проекту становить 46 %. Зокрема, вже повністю закритий компонент з навчання персоналу, закупівлі медичного обладнання та ІТ складова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Проект Світового банку в дії або Як на Рівненщині розвивається кардіологічна служба

В рамках проекту Світового банку на Рівненщині відремонтують ще 37 амбулаторій





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ