Ми у Facebook
26.01.2019, 15:57

Цього року військовослужбовці менше часу проведуть на полігонах

Натомість буде більше індивідувальної підготовки військових.
Кількість часу, проведеного на полігонах військовими частинами ЗС України, у 2019 році зменшиться. Натомість збільшиться частка занять з індивідуальної підготовки військовослужбовців та злагодження взводів й рот. Про це повідомив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко на VI Всеармійських зборах сержантського і старшинського складу ЗС України.

За словами генерала армії України Віктора Муженка, це пов’язано із суттєвим удосконаленням та розвитком, протягом останніх років, навчально-матеріальної бази бойової підготовки.

Під час зустрічі генерал армії України Віктор Муженко визначив сержантам основні напрямки їхньої подальшої роботи, а також окреслив перспективи розвитку сержантського корпусу Збройних Сил та, зокрема, бойової підготовки. Також він відповів на запитання, що цікавили військовослужбовців.

Підбиваючи підсумки діяльності сержантського складу протягом 2018 року, Віктор Муженко нагородив відзнаками сержантів, які взірцево виконують свої обов’язки.

Про це повідомляє Урядовий портал, kmu.gov.ua.

Нагадаємо, в липні 2018 року українські військові отримали 70 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема, модернізовані танки Т-72, нові БТР-3, високоточні протитанкові комплекси «Стугна-П» та «Корсар», мобільну РЛС кругового огляду «Дельта», броньовані автомобілі «Варта» та «Новатор», а також 82-мм міномети українського виробництва.

Також стало відомо, що в Україні можуть відновити військові суди.





На правах реклами