Ми у Facebook
26.01.2019, 16:40

У мешканця Рівненщини знайшли "травку" на 15 тисяч гривень

У рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин поліцейські Вараського відділу поліції на підставі ухвали суду провели обшук за місцем проживання 37-річного жителя Вараша.
Дільничні офіцери спільно зі слідчими виявили у квартирі чоловіка згортки, пакети та ємності із сухою подрібненою рослиною коноплі загальною вагою близько 500 грамів. За цінами «чорного» ринку вартість цього виду наркотиків становить майже 15 тисяч гривень.



37-річний власник помешкання неодноразово засуджений за крадіжки, хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень. Як пояснив він поліцейським, рослини коноплі влітку минулого року самостійно виростив біля міського сміттєзвалища. Зібраний урожай зберігав у квартирі для власного споживання. Відповідно до освідчення, проведеного лікарем-наркологом, на час обшуку чоловік був у стані наркотичного сп’яніння.




Вилучений канабіс направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи, за результатами якої слідчими буде прийняте відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення про підозру.



За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, на Рівненщині виявили незаконні посіви маку, а також судили жінку, яка намагалася провезти психотропи.






На правах реклами