Ми у Facebook
29.01.2019, 09:20

Нещасні і зраджені собаки шукають дім(+ФОТО)

Історія цих песиків довга, сповнена поневірянь і випробувань, але вона може завершитись щасливо.
У кожної покинутої тварини, будь то кіт чи собака є історія. Вони хотіли бути друзями, домашніми улюбленцями, довіряли господарю, а їх зрадили. Це всього лиш тварини, але вони беззахисні. І наша місія за них відповідати, бо люди їх приручили.

Як проявити гуманне ставлення до безпритульних тварин

Про Ніку та Сімку:

"Її знайшли влітку біля музичної школи в центрі міста. Вона була маленька і гарненька. Красуня-мама курцхаар нагрішила з дворовим Тузіком і від неї та її братів та сестер швидко позбавились. З усіх вижила вона, яка влітку потрапила до немолодої жінки. Та жила у власному будинку і дозволила трішки пожити в себе. Дівчинку назвали Нікою і коли вона трішки підросла то засумувала. Вона стала втікати через паркан і шукати любові та ласки у місті.


Рівне: гарненьким і товстеньким цуценятам шукають дім(+ФОТО)

Одного разу вона зустріла чоловіка, який її пошкодував.
Через тиждень вона по запаху знайшла його квартиру в 9-поверховому будинку і довго плакала на порозі. Яким чудом вона потрапила в закритий під'їзд і хто пошкодив її лапку – лишається загадкою.
Пізнього вечора Ніку занесли на тимчасову перетримку до двох дівчат, які дуже люблять тварин. Але ненавидить їх сусідка. І вона пообіцяла отруїти Ніку і її подругу Сімку, якщо собаки не заберуться зі спільного двору. Люди бувають жорстокими й невблаганними особливо коли йдеться про слабших і тих, хто не дасть відсічі.


Куди звертатися рівнянам, щоб стерилізувати бродячих собак

Ніка і Сімка, така ж нещасна і зраджена шукають дім. З двором, бо звикли гуляти і гратись на просторі. Однак вони дуже мили, дружні, товариські, попри все люблять людей і розраховують на взаємність, - розповіла Оксана ЮРЧЕНКО."
Якщо вам небайдужа доля цих тварин телефонуйте 0980007005.






На правах реклами