Ми у Facebook
01.02.2019, 14:40

Тепло у лютому оманливе(+ПРОГНОЗИ)

Температура повітря в Рівному та області значно підвищиться. Відлига триватиме й перший тиждень лютого.
За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології, у четвер, 31 січня, очікується хмарна погода з проясненнями, мiсцями невеликi опади у вигляді мокрого снігу та дощу, на дорогах мiсцями ожеледиця. Вiтер пiвденно-схiдний 5-10 м/с. Температура вночi -3...+2 градуси, вдень -3...+2 градуси. Атмосферний тиск буде падати.

2019: Прогноз погоди в Україні на весь рік

У п'ятницю та суботу, 1-2 лютого, хмарно з проясненнями, мiсцями невеликi опади у виглядi мокрого снiгу та дощу, на дорогах мiсцями ожеледиця. Вiтер пiвденно-захiдний 5-10 м/с, з переходом у південний 9-14 м/с. Температура вночi -3...+2 градуси, вдень -1...+4 градуси.

Народний синоптик Володимир ДЕРКАЧ розповів, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою – від невеликих мінусів до плюсів. Ночами очікується мінусова температура, а вдень – вище нуля і сніг.
"А ось після 20 лютого можливе різке зниження температури, опади будуть помірними", — резюмував Деркач.

Гороскоп на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку

Народний синоптик Леонід ГОРБАНЬ прогнозує: "В першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом. Невелика відлига прийде 25 лютого, але вже через кілька днів морози повернуться знову, і протримаються до кінця першого тижня березня".
За прогнозами Укргідрометцентру, лютий буде досить м'яким і вологим, а суворих морозів вже можна не чекати. Середня температура повітря коливатиметься в межах -3...-7 градусів.

До речі, за спостереженнями народних синоптиків, дуже часто наприкінці січня холоди відступають і настає відлига. Тільки це тепло оманливе, тому що слідом за ним приходять сильні морози, грип і застуда. Не вірте весні взимку! Тимчасове потепління знову змінять морози.

Галина ЦІКАВА, OGO.ua.

Більше актуальних новини читайте в газеті "ОГО".





На правах реклами