Ми у Facebook
05.02.2019, 14:00

Як отримати гроші на проект

Підприємці Рівненщини отримають фінансову підтримку на свої проекти.
Бізнесменам Рівненщини здешевлять банківські позики на реалізацію власних проектів. Їм частково відшкодовуватимуть ставку за кредитами

Такий механізм передбачений Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2018-2020 роки. Цьогоріч в обласному бюджеті закладено 800 тисяч гривень.

Часткове відшкодування за банківськими позиками зможуть отримати підприємці, які розробили або реалізують проект, що передбачає:

-впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій;
-модернізацію, оновлення та розширення виробництва товарів (надання послуг, виконання робіт).

Отримати часткове відшкодування відсоткової ставки зможуть підприємці, які цього року вже взяли кредити на проекти, та ті, хто вперше за ними звернувся.

Для цього їм необхідно підготувати бізнес-план та подати на розгляд комісії, яка обиратиме проекти.

УМОВИ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ

ЗРАЗОК ЗАЯВИ

Прийом документів здійснюється департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації – організатором конкурсного відбору: з понеділка по четвер – з 9 до 1815 год., в п’ятницю з 9 до 17 год. (обідня перерва: з 13 до 14 год.) за адресою: місто Рівне, майдан Просвіти, 1, кабінет 402 до 15 березня 2019 року.

Довідкову інформацію щодо конкурсного відбору можна отримати за номером телефону: (0362) 695-215 або електронною поштою: mp-ekon@ukr.net.





На правах реклами