Ми у Facebook
08.02.2019, 16:43

Модульні будинки - сучасне доступне житло

Усі модульні будинки от Артметалл мають багато переваг в порівнянні з традиційними конструкціями. Одним з ключових плюсів є можливість скоротити витрати на будівництво. В результаті такі конструкції стають більш доступними. Вони можуть використовуватися для постійного чи тимчасового проживання, торгівлі, зберігання техніки та інших цілей. Але за рахунок чого досягається економія? Розгляньмо основні фактори, які роблять такі конструкції більш доступними.

Модульний будинок – бюджетне рішення


Ключові особливості модульних конструкцій, які дозволяють скоротити витрати на будівництво:

• Основна частина роботи проходить в приміщенні, де збирають модулі. У разі погіршенні погоди не доводиться платити гроші за техніку та робітників, які простоюють.
• Завдяки створенню комфортних умов під дахом робітники на складальних лініях працюють швидше та злагодженіше. Збирати модулі можна в будь-яку пору року. Наприклад, вони можуть бути підготовлені взимку, а весною одразу доправляються на майданчик для встановлення.
• Витрати є більш передбачуваними. Злагоджені виробничі процеси та краща координація зменшують ризик помилок, які призводять до матеріальних втрат. Використання стандартних елементів також дозволяє зекономити. Дешевше зібрати будинок з кількох однакових блоків, ніж зводити його на місці з цегли чи інших традиційних матеріалів.



• Мінімальна підготовка на місці будівництва. Завдяки відсутності великої кількості важкої техніки не потрібно викорчовувати дерева, готувати велику території для маневрування автомобілів.
• Будівельні матеріали зберігаються під дахом. Це усуває ризики псування від погодних умов. Зменшуються потенційні втрати від крадіжок.
• Зазвичай модульне будівництво здійснюється на 50% швидше, ніж звичайне. Клієнт фактично вдвічі скорочує витрати на оренду техніки та оплату праці.
• Мінімальна кількість підрядників означає скорочення втрат матеріалу. Будьмо відверті – багато підрядників отримують додатковий заробіток за рахунок «економії» матеріалів замовника. В результаті клієнт втрачає гроші. Чим менше підрядників, тим менше ризик втрати коштів з цієї причини.

Для економії також важливо ретельно підбирати компанію, яка займається виготовленням та встановленням модулів. На ринку можна побачити різні умови відповідно до якості послуг та їхньої вартості. Ознайомтеся з різними пропозиціями. Уточніть, що саме входить у вказану вартість.





На правах реклами