Ми у Facebook
09.02.2019, 19:11

На Рівненщині відбудеться творчий конкурс для юних знавців Біблії

фото з uuc.adventist.ua

Цей творчий конкурс для Рівненської області уже традиційний.
Олімпіада «Юні знавці Біблії» зазвичай проходить у декілька етапів. Спочатку її проводять у школі, далі – в районі, області, а для переможців обласного рівня місцем проведення заключного етапу Олімпіади традиційно стає Національний університет «Острозька академія», правонаступник славнозвісної Острозької академії 16-17 століття, адже саме тут у 1581 році на благословенній острозькій землі побачила світ перша друкована Біблія старослов’янською мовою, зрозумілою для того часу.

До участі в олімпіаді «Юні знавці Біблії» запрошуються діти дошкільного віку, учні 1-11 класів загальноосвітніх шкіл, учні професійно-технічних училищ та студенти вищих навчальних закладів України, переможці відповідних шкільних та регіональних предметних олімпіад, які вивчають предмети духовно-морального спрямування: «Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство», «Релігієзнавство» та інші предмети духовно-морального спрямування.

Загальна тема 2019 року: «СЛОВО ПРО СЛОВО» (до 25 річчя ВІДНОВЛЕНОЇ ОСТРОЗЬКОЇ АКАДЕМІЇ).

Заявку на участь необхідно подати разом із роботою – в одному документі (для учнів 5-11 класів та студентів). Для дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів – на окремому аркуші в редакторі Word.
Зразок подаємо.

Електронний варіант заявки і роботи (малюнок, аплікацію, дослідження) надсилати на e-mail: christian.lab@oa.edu.ua до 01 квітня 2019 року.
Оргкомітет приймає заявку не більше як від одного учня із однієї паралелі навчального закладу.

Деталі можна дізнатися у оргкомітеті: тел. 067 104 5737, Власова Світлана Борисівна.

Нагадаємо, конкурс "Юні знавці Біблії" відбувався і в 2018 році. VII Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії» відбувалася і в 2014 році.





На правах реклами