Ми у Facebook
10.02.2019, 14:00

Кому платити за електрику: дійсні реквізити електропостачальника

Розраховуватись за спожиту у 2019 році електроенергію слід з електропостачальником, - нагадує "Рівнеобленерго".
За спожиту з 1 січня 2019 року електроенергію розрахунок необхідно здійснювати за реквізитами ТОВ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ», яка є постачальником універсальної послуги для побутових та малих непобутових споживачів на території Рівненської області.


Із 1 січня урізали соціальні норми на електроенергію - кому і на скільки

Важливо, змінився розрахунковий рахунок, він різниться у залежності від району електричних мереж, та особовий рахунок споживачів (див. фото)




Банківські реквізити поточного рахунку із спеціальним режимом використання для сплати за спожиту електричну енергію
Отримувач:
ТОВ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»
Код ЄДРПОУ: 42101003
Банк отримувача: філія – Рівненське ОУ АТ “Ощадбанк”
МФО: 333368
№ 26032304049867 – рахунок для оплати електроенергії споживачами Зарічненського, Дубровицького, Сарненського, Володимирецького, Рокитнівського та Березнівського районів та м.Вараш,

№ 26033303049867 – рахунок для оплати електроенергії споживачами Костопільського, Здолбунівського, Гощанського, Корецького, Острозького, Рівненського районів та м.Рівне.

№ 26034302049867 – рахунок для оплати електроенергії споживачами Дубенського, Радивилівського, Млинівського та Демидівського районів.

Що таке багатотарифний лічильник електроенергії і як він допомагає економити (+ІНФОГРАФІКА)

До слова, на території районів електричних мереж (РЕМ) розміщені платіжні термінали АТ «Перший інвестиційний банк», через які Ви можете самостійно і без комісії проводити розрахунки за спожиту електричну енергію.
Також, рахунки за електричну енергію, виставлені ТОВ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА
ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ , Ви можете сплачувати за допомогою системи електронних платежів. Система працює з картками VISA та MasterCard всіх українських банків.





На правах реклами