Ми у Facebook
12.02.2019, 15:26

На Поліссі реконструюють 37 сільських амбулаторій

Розкрито тендерні пропозиції на реконструкцію амбулаторій у північних районах Рівненщини. Три будівельні компанії виявили бажання проводити реконструкції 37 амбулаторій в рамках проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».
Минулого року вже проводився тендер на реконструкцію амбулаторій в північних районах області, однак пропозиції усіх учасників були відхилені по ряду об’єктів:

- Раніше ми вже оголошували тендер на реконструкцію амбулаторій північних районів. Однак по деяким з об’єктів не було достатньої, згідно правил Світового банку, конкуренції. А ще по деяким нам довелося відмовити учасникам через суттєві помилки в тендерній документації, або через відсутність достатньої кваліфікації. Тож сьогоднішнє розкриття пропозицій стосується саме переоголошених об’єктів першого та другого етапу реконструкцій, - пояснив керівник групи впровадження субпроекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

Нагадаємо, що в рамках проекту Світового банку на Рівненщині, окрім іншого запланована реконструкція 89 амбулаторій в усіх районах області. Ці роботи поділені на три етапи за географічною ознакою.



За словами керівника групи впровадження субпроекту Світового банку на Рівненщині свої пропозиції учасники сьогоднішніх торгів подавали на реконструкцію 9 амбулаторій Рокитнівського, 7 амбулаторій Дубровицького районів. А також 5 амбулаторій на Сарненщині, 10 амбулаторій Березнівського та 6 Костопільського районів.

Комісія з відбору компаній на здійснення робіт приступає до оцінки пропозицій. За правилами проекту на опрацювання тендерних пропозицій комісія має два місяці аби оцінити кваліфікацію учасників торгів, а також відповідність їхніх пропозицій оголошеним вимогам.

До слова, у січні відбулося розкриття тендерних пропозицій по ІІІ етапу реконструкцій 33 амбулаторій центральних та південних районів області. Таким чином наразі на опрацюванні в комісії перебуває тендерна документація на реконструкцію 70 амбулаторій Рівненщини. На 19 об’єктах вже тривають будівельні роботи.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ