Ми у Facebook
13.02.2019, 08:40

"Завжди в моді": у Рівному готуються до Дня закоханих

У розважальних закладах Рівного безкоштовно роздаватимуть презервативи та тестуватимуть на ВІЛ.
Напередодні Дня закоханих у Рівному відзначать особливе свято. Щоб в чергове нагадати сексуально-активним людям про безпеку статевих зв’язків, організація, яка бореться з ВІЛ/СНІДом AIDS Healthcare Foundation (AHF) започаткувала День презерватива.У світі його відзначають напередодні Дня Валентина - 13 лютого. Не виключенням є і Рівне.

Рівне романтичне: фотозони для закоханих на вулицях міста
Рівненський обласний благодійний фонд «Наше Майбутнє» запрошує рівнян долучитися та зайняти свідому позицію, щоб попередити передачу статевих інфекцій у тому числі ВІЛ.

«У рамках заходу передбачено безкоштовне тестування на ВІЛ та роздача усім бажаючим презервативів», - розповідає керівник фонду Людмила Рибчук. – «У такий спосіб ми хочемо мотивувати рівнян до захищеного сексу. Прикро визнавати, але часто молодь обирає секс без презервативу через певні стереотипи та необізнаність, тому девіз акції у цьому році презерватив «Завжди в моді».



- 13 лютого у розважальному закладі «Торнадо» з 22 до 23 години можна буде безкоштовно пройти тест на ВІЛ та отримати презервативи.
- 14 лютого в обласному центрі на майдані Незалежності усі охочі з 12 до 14 години можуть отримати безкоштовні презервативи.
- 14 лютого у нічному клубі «Лагуна» з 22 до 23 години можна безкоштовно пройти тест на Віл та отримати презервативи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Романтичне Рівне: де провести День святого Валентина

День закоханих у Рівному: романтична нічна екскурсія





На правах реклами