Ми у Facebook
17.02.2019, 13:15

Відомий письменник і журналіст презентуватиме у Рівному таємничий роман

Зустріч відбудеться уже цього тижня.
У неділю, 17 лютого, у книгарні “Є” відбудеться зустріч зі знаним українським письменником, журналістом та телеведучим телеканалу “Еспресо” Василем Зимою. Письменник презентуватиме свій містичний роман “Сільська любов та інші жахіття”.



“Моя нова книга — це збірка новел, об'єднаних у один твір місцем дії, персонажами та жахом. Життя маленького українського села Дахталія здається буденним та нецікавим, якби не містичні історії, які починають там відбуватися. Війна, революція, - все це також ставить свою печать на життя села. Те, що відбувається в Дахталії, може статися у будь-якому іншому українському селі. Містичні історії автор почасти бере і зі свого власного життя, частину якого прожив у цьому селі, де досі не ловить мобільний зв'язок, а на перехресті доріг живе баба-віщунка. На зустрічі автор розповість більше. Поговоримо про життя, літературу і про все, що вас цікавить”, - розповідає Василь Зима.

Василь Зима, фото з facebook.com/ulbashtoze
Василь Зима, фото з facebook.com/ulbashtoze


Це вже 5 книга у творчому доробку автора. Василь Зима також лауреат премії імені Олеся Гончара, лауреат премії «Гранослов».

Презентація відбудеться у неділю, 17 лютого, о 18.30.

Адреса книгарні «Є»:
м. Рівне
вул. Короленка, 2.
Тел.: (0362) 26 39 41.

Вхід вільний.


Нагадаємо, що нещодавно у Рівному відбулася презентація книги Алли Рогашки "Сни з колодязя" та Анни Щавінської «Сова. Лис. Риба. Метелик».





На правах реклами