Ми у Facebook
18.02.2019, 12:40

Жадібні тарифи на мобільний зв'язок обурюють рівнян

Клієнти одного з мобільних операторів України, почали скаржитись на нововведення. Тарифи на мобільний зав'язок невдовзі зростуть, а користувачів просто ставлять перед фактом.
Нещодавно мобільний оператор "Київстар" повідомив українцям неприємну новину: популярний і улюблені усіма тариф закривається і буде недоступний мільйонній аудиторії абонентів.

- В період з 21 лютого по 15 квітня припиняють свою дію деякі національні та регіональні тарифні лінійки для абонентів передплаченої форми обслуговування. Абоненти застарілих тарифних планів, яких стосуються ці зміни, будуть проінформовані щонайменше за 7 днів у SMS-повідомленні, при дзвінках на короткий номер 466, а також на сторінках з умовами їх тарифних планів у розділі «Архів тарифів». Кожному абоненту буде запропонований альтернативний тарифний план із лінійки, що зараз діє з покращеними умови та більшим об'ємом послуг. Так, в тарифних планах, які зараз діють, надається більше хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів України та для міжнародних дзвінків на деякі популярні напрямки, більше мегабайтів мобільного інтернет, більше додаткових послуг, - йдеться на сторінці оператора.

Такі "новації" зовсім не до вподоби клієнтам, багато хто вже в пошуках іншого оператора:



Ось як на допис користувачки відреагувала адміністрація сторінки "Київстар" у ФБ:




Отож, майте на увазі, з 21 лютого вступлять у дію нові тарифи від "Київстар". Обирайте оператора відповідно до ваших потреб та можливостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Зв'язок 4G: що отримають абоненти від мобільних операторів

Двоє рівнян зібрали колекцію раритетних мобілок [+Фото]

Із 21 січня "Укртелеком" підвищить свої тарифи на 72%





На правах реклами