Ми у Facebook
19.02.2019, 10:39

Масштабна пожежа у Клевані: що згоріло у торговому центрі(+ФОТО)

Вчора, 18 лютого, у Клевані трапилась масштабна пожежа. Вогнем знищено речі в магазині та пошкоджено частину будівлі на загальній площі 200 м.кв(!).
Пожежа розгорнулась в магазині продовольчих та непродовольчих товарів (будівля одноповерхова, металевий каркас обшитий металопрофілем, утеплений мінватою по дерев’яних конструкціях, розміром 33х12м) за адресою: смт Клевань, вул. Богдана Хмельницького, Рівненського району.



До місця виклику було направлено чотири пожежно-рятувальні відділення вогнеборців та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.
По приїзду за вказаною адресою, рятувальники одразу відключили електропостачання та подали з різних сторін на гасіння осередку пожежі 5 водяних стволів. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання.







Варто відмітити, що дуже ускладнювало роботу рятувальників велика кількість горючих матеріалів, що знаходилася у середині магазину непродовольчих товарів (лаки, фарби, розчиннки, вироби з дерева, гуми, пластику та ін.). Також через низький тиск у пожежному гідранті, що знаходився поблизу місця пожежі, воду рятувальникам доводилося забирати та підвозити до місця пожежі приблизно з відстані одного кілометру від місця виникнення самої пожежі.
Окремо з проведенням робіт по гасінню, вогнеборці проводили евакуацію продуктів харчування з магазину продовольчих товарів.

У Рівному масштабна пожежа: горить ресторан "Істанбул" [+Фото]

Пожежу рятувальники локалізували о 20:25, а остаточно ліквідували о 23:40. Жертв та постраждалих не має. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі в магазині та пошкоджено частину будівлі на загальній площі 200 м.кв. Від Головного управління ДСНС на гасіння даної пожежі було залучено 5 одиниць спецтехніки та 30 чоловік особового складу рятувальників. На місці пожежі також працювала оперативна група фахівців обласного управління ДСНС. Причина пожежі та розмір матеріальних збитків наразі встановлюються.

Масштабна пожежа у Костополі: згоріли два будинки, два гаражі і авто [Фото+Відео]





На правах реклами