Ми у Facebook
19.02.2019, 15:22

Рівненщина: злодій не зміг сховатись від вівчарки(+ФОТО)

Вівчарка тільки розпочала роботу у поліції, а вже має значні досягнення. Її гострий нюх привів до сховища злодія. Він вкрав у магазині чимало продуктів та службовий пес знайшов сховок у сусідньому селі.
Повідомлення про крадіжку із магазину в селі Малі Дорогостаї до поліції надійшло 18 лютого. Працівники Млинівського відділення поліції оперативно викрили зловмисника, який нині спілкується зі слідчим.

Як живуть чотирилапі поліцейські у Рівному (+ФОТО)

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, у складі якої працювала і службова вівчарка Джері.



Як з’ясували поліцейські, невідома особа, пошкодивши два навісних замки на дверях, уночі викрала спиртні напої, продукти харчування та товари повсякденного вжитку орієнтовно на шість тисяч гривень.

Робота: потрібні кінологи для виховання чотирилапих поліцейських

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські встановили причетну до злочину особу. Службова собака привела до сусіднього села Брищі, де під мостом зловмисник заховав частину краденого. Решту товарів правоохоронці вже виявили у будинку 34-річного місцевого жителя, який для вчинення крадіжки скористався велосипедом.Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні майнові злочини.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:Чотирилапі поліцейські Рівненщини - гордість кінологів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ