Ми у Facebook
19.02.2019, 13:34

Швидкий та ситний сніданок: 5 рецептів корисних сендвічів

Смачний, ситний і корисний сніданок – це запорука гарного настрою та запасу бадьорості на весь день. Навіть давня приказка заповідає: «Сніданок з’їж сам, обід – розділи з другом…». Отже, саме перший прийом їжі вважається найважливішим. Тому не дивно, що навіть дієтологи переконливо стверджують, що сніданок має бути багатим на корисні мікроелементи та вітаміни.
В уяві більшості читачів, напевне, після прочитання цих тверджень з’явилася тарілка рідкої вівсяної каші або граноли з мигдальним молоком. Звичайно, такі страви мають повне право на існування – вони справді корисні та ситні. Однак сніданок може бути значно різноманітнішим.

Так, наприклад, у більшості країн світу до складу сніданків у закладах громадського харчування, школах та інших організаціях входять тости або сендвічі. І варто відзначити, що вони цілком можуть бути корисними.

Приготувати корисні сендвічі вдома може кожен бажаючий. Достатньо лише задуматися про замовлення бутербродниці Sencor в мережі мойо.

5 рецептів найсмачніших сендвічів


• Сендвіч з гуакамоле та яйцем пашот. Що таке гуакамоле? Популярна мексиканська закуска, до складу якої входять авокадо, сік лайму, томати та спеції. В якості основи сендвічів краще використовувати бездріжджовий цільнозерновий хліб. Яйце пашот можна подавати разом з зеленню та меленою паприкою.
• Сендвічі з хумусом та в’яленими томатами. Хумус – відома страва, яка готується з насіння нуту. Її корисні властивості важко переоцінити – вона допомагає відновити стан травної системи, позитивно впливає на стан шкіри та волосся, сприяє покращенню пам’яті. В’ялені томати – пікантна нотка, яка додасть ніжному смакові нутового пюре оригінальності.
• Сендвічі з вершковим сиром та слабосоленим лососем. Подібна комбінація – це класика, яка точно сподобається справжнім прихильникам морепродуктів. Жирні кислоти, які містить червона риба, сприяють покращенню функціонування мозку, позитивно впливають на імунітет та перешкоджають завчасному старінню.
• Сендвічі з сиром та грушею. Поєднання солонуватого присмаку плавленого Чеддера з солодким медовим смаком свіжої груші – це найкраще рішення для справжніх гурманів.
• Сендвічі «Капрезе». Неважко здогадатися, що цей різновид бутербродів названий на честь популярного салата. Склад страви максимально простий – це томати, сир моцарелла та соус «Песто».

Отже, навіть вдома можна поснідати як в найкращому ресторані – головне з ентузіазмом підійти до процесу приготування корисного сніданку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ