Ми у Facebook
19.02.2019, 13:40

«Розвиватика» від видавництва «Школа»

Якщо найкращі друзі жінок — це коштовності, то діти обирають собі у друзі книжки. Ми в це щиро віримо та це пропагуємо. Василь Федієнко книга Розвиватика — це скарбничка з дорогоцінностями, у якій кожна дитина зможе віднайти для себе дещо особливе.
Якщо найкращі друзі жінок — це коштовності, то діти обирають собі у друзі книжки. Ми в це щиро віримо та це пропагуємо. Василь Федієнко книга Розвиватика — це скарбничка з дорогоцінностями, у якій кожна дитина зможе віднайти для себе дещо особливе. Цю книжку приємно тримати в руках. Щільність картону та яскравість фарб приємно здивують вас своєю якістю. А дуже яскраві та чітко промальовані ілюстрації сподобаються не тільки дітям, а й дорослим.

Подарунки, що не старіють


Кожен розділ МЕГАкартонки присвячений одному з аспектів життя дитини: здоров’ю тіла, безпеці на дорогах та вдома, довкіллю, транспорту та підготовці до школи. Цей підручник із радістю купують як подарунок для дитини 2-5 років. Завдяки високій якості та міцності картону, книжка прослужить вам досить довго.

Переваги підручника Розвиватика видання 2018 року:

• Безпечність. Уся література Видавничого дому «Школа» відповідає міжнародним та вітчизняним стандартам якості. «Розвиватика» є екологічно чистою та безпечною для використання.
• Ясність. Завдяки численним ілюстраціям ваша дитина запам’ятає складні назви предметів, погодних явищ, назви рослин і тварин, геометричні фігури та багато чого іншого.
• Практичність. Замість кількох збірок зошитів, книг та прописів, ви купуєте одну велику дитячу «енциклопедію», де є все, що тільки потрібно дошколятам. Розвиватика видання 2018 року — це розумний вибір заощадливих батьків.
• Яскравість. Зовнішньо приваблива, ця книжка не залишить байдужим жодного, хто тільки розгорне її. Адже оформлення таке ж чудове, як і зміст підручника.
• Цікавість. Структура книги побудована таким чином, щоб дитина хотіла пізнавати світ навколо.
• Корисність. За допомогою вправ та завдань дошколярик розвиває мислення, фантазію та уяву, збагачує словниковий запас та практикує мовленнєві навички.

Більше цікавих тем, ніж у Розвиватиці видання 2018 року, ви ніде не знайдете. Авторитетно вам про це заявляємо. Ви гортаєте не сторінки чергового видання із серії «Малятко-розумнятко», а цілі світи, подорожувати якими для дітей — суцільне задоволення. Дітлахи дуже полюбляють розділ з професіями, адже навіть у такому ранньому віці вони вже мріють кимось стати. Ви як батьки можете збагатити враження від малюнків своїми доповненнями, цікавими історіями. Це корисно як для малечі, так і для вас.

Монтессорі про таке навіть не мріяла


Важливе зауваження: підручник Розвиватика видання 2018 року розраховано на спільні заняття батьків з дитиною. Ви можете разом виконувати вправи, розглядати малюнки та допомагати малечі вчити нові слова. Також не забувайте ставити їй запитання. Такий метод заохочує дитину до навчання та розвиває навички критичного мислення. Але найголовніше не це. Спільна робота з дітьми збагачує ваше спілкування щирими емоціями та корисними знахідками.

Купити Розвиватику видання 2018 року можна на офіційному сайті. А якщо ви не з Харкова, то завітайте до книжкових крамниць вашого міста та до офіційних представників Видавничого дому «Школа». Нехай перший підручник вашої дитини залишить по собі лише приємні спогади.





На правах реклами