Ми у Facebook
22.02.2019, 10:00

Розмитнення "євроблях": пільговий період закінчився

У зв’язку з закінченням пільгового періоду розмитнення авто, напередодні, у сервісних центрах МВС західних областей спостерігалось значне збільшення кількості бажаючих перереєструвати авто з «єврономерами».
Навантаження спостерігалось саме у великих містах.
Нагадаємо, за зниженими ставками авто можна було розмитнити до 22 лютого, тобто автомобілі на єврономерах можна було розмитнити за півціни.

«22 лютого всі митниці ДФС будуть працювати до 24:00. Тобто всі декларації, які громадяни встигнуть подати до 24 години 22 лютого будуть відпрацьовані та оформлені в межах пільгової ставки за умови, якщо по них не буде відмов митниці або вони не будуть відізвані самими громадянами», - наголосив в.о. заступника Голови ДФС Віктор Кривіцький.

Крім того, до 23 травня ще діятимуть лібералізовані норми щодо адміністративної відповідальності для власників автівок. Після цієї дати і при перевищенні строку транзиту або тимчасового ввезення транспортного засобу з іноземною реєстрацією більше ніж на 30 діб, громадянам загрожує штраф у розмірі 170 тис. грн. або конфіскація транспортного засобу за рішенням суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Закон про "євробляхи": що робити власникам нерозмитнених авто





На правах реклами