Ми у Facebook
22.02.2019, 17:20

Адвокат Януковича має претензії до вироку суду

фото з pravda.com.ua

У юриста є претензії.
Адвокат Віктора Януковича Олександр Байдик звернувся до Оболонського районного суду, адже на його думку у вироку є помилки:

"Захисник просить Оболонський районний суд м. Києва виправити у резолютивній частині вироку суму процесуальних витрат, які підлягають стягненню з Януковича В.Ф. з 98 561 грн. 20 коп. на 58 521 грн. 20 коп.

Наразі Оболонським районним судом м. Києва вирішується питання щодо необхідності призначення судового засідання задля розгляду заяви захисника", - зазначається у повідомленні видання Судова влада України, ob.ki.court.gov.ua.

Нагадаємо, 24 січня, Оболонський районний суд Києва визнав Януковича винним за статтею «Державна зрада». Водночас суддя зазначив, що сторона обвинувачення довела, що Янукович сприяв Росії у веденні агресивної війни проти України.

За словами судді, слідство не довело, що фігурант справи діяв з метою сепаратизму, намагаючись змінити державний кордон. Через це за статтею «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України» Янукович визнаний невинним.






На правах реклами