Ми у Facebook
22.02.2019, 21:18

Діагностичний центр «РАМ» пропонує сучасне рентгенівське обстеження

Діагностичний центр «РАМ» пропонує сучасне рентгенівське обстеження: комп’ютерну томографію (КТ) — один з найефективніших методів діагностики різноманітних захворювань.
КТ-діагностика проводиться на сучасному 16-зрізовому томографі Philips, який дозволяє обстежити будь-яку анатомічну ділянку тіла з мінімально можливим променевим навантаженням, зберігаючи високу якість зображення. Завдяки ефективній системі контролю дози та виконанню вимог радіологічного контролю обстеження є безпечним для здоров’я.

Тривалість обстеження необхідної ділянки тіла складає від кількох десятків секунд до кількох хвилин. При потребі час сканування може бути зменшений. Це дозволяє швидко обстежувати важкохворих, пацієнтів зі страхом перед закритим простором, дітей без введення наркозу.

Наявність у пацієнта стента, штучного водія ритму або клапана в серці; штучного кришталика в оці; слухового апарату; металевих конструкцій в кістках після операцій; осколків, куль в тілі; пірсингу, татуювання НЕ є протипоказом до обстеження. Комп’ютерна томографія не зашкоджує роботі перелічених вище медичних приладів та не викликає зміщення чи нагріву металу в тілі.

У нашому центрі проводиться обстеження з внутрішньовенним введенням контрасту, яке дозволяє виявити ті порушення в організмі, які непомітні або малопомітні при проведенні звичайної комп’ютерної томографії без контрастування, а також допомагає лікарю більш точно встановити діагноз.

м.Рівне, вул.М.Карнаухова, 25 а.

(0362)-43-84-18; (097)-2-103-103;

Графік роботи: понеділок-п’ятниця, з 09.00-18.00.
Субота-неділя(вихідний).
www.dc-ram.com.ua – сайт.
facebook.com/dcram.rivne





На правах реклами