Ми у Facebook
23.02.2019, 10:00

Чи подорожчає проїзд у рівненських тролейбусах?

фото ілюстративне з 5.ua.

Подібну тему активно обговорюють мешканці міста.
Адже нещодавно здорожчав проїзд у рівненських маршртутках, тож рівняни очікують, що подорожчають квитки і в найпопулярнішому комунальному транспорті — тролейбусах.

Проте, поки що не варто остерігатися подорожчання проїзду в рівненському електротранспорті:

“У лютому точно не подорожчає проїзд у тролейбусах. Це питання як то кажуть “на слуху”, адже у інших обласних центрах проїзд у тролейбусах уже став дорожчим. Впевнений, що у першому кварталі здорожчання проїзду в Рівненських тролейбусах не відбудеться. Підняття ціни на квитки буде, але коли точно, то це спрогнузувати складно. Усе залежить від вартості електроенергії. Хочу наголосити, якщо рік тому доводилося платити 600-700 тисяч за електроенергію, то зараз це коштує 2 мільйони. От від цього все й залежить. Але поки що ситуація утримується, а тому хочу наголосити — у першому кварталі підняття ціни на проїзд у тролейбусах не буде”, - зазначає Віталій Миронюк, начальник управління транспорту і зв’язку Рівненського міськвиконкому.

Нагадаємо, проїзд у тролейбусах подорожчав 1 квітня 2018 року. Це сталося практично одночасно із подорожчанням проїзду в маршрутках.





На правах реклами