Ми у Facebook
23.02.2019, 11:00

Тм "Щедрик" подарувала рівненським школярам справжнє свято

Місцева ТМ «Щедрик» тішить рівнян не лише натуральною продукцією, а й цікавими соціальними заходами. Днями у Рівному сталася грандіозна подія! В «Щедрику» розпочали процес нагородження учасників конкурсу, що набув неабиякого розголосу - «Щедрик - смак дитинства».
В грудні 2018 стартував прийом робіт серед шкіл Рівного та Рівненської області, їх активно публікували на сторінці «Щедрика» у Facebook https://www.facebook.com/schedryk.ukraine. Керівництво зізнається, ніхто не очікував та не міг собі уявити яких неймовірних масштабів набуде цей проект. Головною метою конкурсу була популяризація здорового харчування серед дітей та підлітків. Виробник натуральної молочної та плодово-ягідної продукції хотів показати очима дітей яким важливим здорове харчування є у наш час. Роботи учасників, які, до слова, можна й зараз переглянути на сторінці «Щедрика» вражають своєю креативністю та дорослим підходом до втілення ідеї.



Загалом у конкурсі взяло участь близько 200 учасників, а це понад півтисячі оригінальних творчих робіт. Серед яких і різноманітні малюнки, вірші, міні-твори, поробки, казки та відео.



Перемогу у конкурсі, шляхом публічного голосування, здобув Рівненський навчально-виховний комплекс №1. Перше місце зайняли дві сестрички - Вікторія та Аліна Музичко. Дівчата разом із мамою написали зворушливий вірш про ТМ «Щедрик» . Як і обіцяли, усіх учнів та дошкільнят школи-переможця пригостили смачним сніданком - фірмовими налисниками з сирковою масою, спеченими за власним рецептом засновниці «Щедрика» - Ольги Рудомської. Смакували їх діти з шоколадним топінгом, сметаною, джемом та натуральними соками від ТМ «Щедрик». А після сніданку клас переможниці повезли на омріяну екскурсію на виробництво ТОВ ВТП «Агропереробка». Там учні мали змогу побачити як виготовляється улюблена корисна та натуральна продукція. Також головний технолог молочного виробництва прочитала всім присутнім лекцію про здорове харчування.



Очевидно, це було не просто нагородження, а справжнє сімейне свято, в «Щедрику» й самі вражені теплим прийомом директора НВК №1 Патій Галини Василівни, виступами діток, словами вдячності. Крім того, зауважують, найвища нагорода - це любов та посмішки юних, але вже таких свідомих рівнян.



В «Щедрику» обіцяють, що кожному учаснику обов`язково подякують та вручать його подаруночок особисто.



Цей творчий конкурс - це лише початок проекту «Щедрик очима дітей», планується ще дуже багато цікавих, урочистих та яскравих подій, про які обов`язково повідомлятимуть на сторінці торгової марки у Facebook https://www.facebook.com/schedryk.ukraine.








































На правах реклами