Ми у Facebook
24.02.2019, 15:00

Побутова техніка, мобільні телефони та меблі: що рівняни купують у розстрочку

Фото з Інтернету

Техніка, одяг, взуття, ювелірні прикраси - усе це коштує чимало.
Сучасний ґаджет може «потягнути» більш ніж місячний бюджет. Аби омріяні покупки не порушували фінансового комфорту, у ПриватБанку діє сервіс «Оплата частинами».

Це сервіс для здійснення дороговартісних покупок у розстрочку. Його зручність полягає в тому, що ціна товару ділиться на кілька рівних частин, які щомісяця списуються з банківської картки. Щоб оформити «Оплату частинами», необхідна лише картка «Універсальна» ПриватБанку і потрібний ліміт коштів. Товар або послугу клієнт отримує відразу, а оплата щомісяця автоматично списується рівними частинами з картки.

«Ми створюємо зручні умови для оплати товарів мешканцями області, - розповідає Тетяна Смірнова, керівник напрямку «Оплата частинами» Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Зокрема можливість розтермінувати оплату вартості товару завдяки нашому сервісу доступна рівнянам у майже 800 торгових точках області».

Жителі Рівненської області активно користуються такою можливістю. Упродовж 2018 року вони придбали частинами товарів і послуг на 93,8 мільйона гривень.

70% цих покупок становить побутова техніка, електроніка та смартфони, 20% становлять меблі, одяг, ювелірні прикраси. Окрім того, у розстрочку рівняни оплачують також послуги фітнес-центрів та навіть курсів іноземних мов. З повним переліком торгових точок та магазинів-партнерів можна ознайомитися на сайті chast.privatbank.ua.

Доступну суму для оформлення розстрочки можна перевірити у Приват24, в терміналі самообслуговування та мобільному додатку «Оплата частинами». Окрім того, щоб дізнатися доступний ліміт, можна відправити SMS із текстом chast на номер 10060 або залишити заявку на сайті [urlhttps://chast.privatbank.ua/]chast.privatbank.ua.[/url]






На правах реклами